House of the Dragon ne zaman çıkacak? House of the Dragon konusu ve oyuncuları..
ensonhaber.com

Milyonlarca kişinin severek izlediği Game of Thrones, 2020 yılının Mayıs ayında yayımlanan sekizinci sezonuyla sevenlerine veda etmişti.

HBO’nun hayata geçirdiği GoT, final sezonuyla beklentileri karşılamayınca izleyicileri ikiye bölmüştü. İzleyiciler son sezonu yetersiz bularak dizinin yeniden çekilmesini talep etmişti.

Bu eleştirilerden sonra HBO, GoT’un devamı niteliğinde kabul edilebilecek yeni bir proje için onay verdiğini açıklamış ve dizinin isminin ise House Of The Dragon olacağını belirtmişti.

HBO, merakla beklenen ve George R.R Martin’in Fire & Blood adlı romanından uyarlanan, senaryosu Martin’le birlikte Ryan Condal tarafından kaleme alınan diziye dair fotoğraf karelerini resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Bunun üzerine dizinin ne zaman başlayacağı araştırma konusu oldu. Game of Thrones hayranları, 'House of the Dragon ne zaman çıkacak?' sorusuna yanıt arıyor. Öte yandan House of the Dragon konusu ve oyuncuları da araştırılan konular arasında yer alıyor.

Peki, House of the Dragon ne zaman çıkacak? İşte, House of the Dragon konusu ve oyuncuları...

HOUSE OF THE DRAGON NE ZAMAN ÇIKACAK?

HBO, Game of Thrones'tan 300 yıl öncesinde geçecek ve Targeryan Hanedanı'nı konu alacak yeni dizisi House of Dragon'ın, 2022 yılında seyircisiyle buluşacağını açıkladı.

House of the Dragon ne zaman çıkacak? House of the Dragon konusu ve oyuncuları..

HOUSE OF THE DRAGON KONUSU

Targaryen Hanesi'nin ve Ejderhaların Dansı olarak bilinen Targaryen iç savaşının hikayesini anlatacak dizinin ilk fotoğrafları, resmi Twitter hesabı üzerinden beğeniye sunuldu. Dizinin çekimlerine 2021 yılında başlanması bekleniyor.

HBO, hayranlarını daha şimdiden heyecanlandırmak için dizide ejderhaların nasıl gözükeceğine dair konsept bir tasarımı da paylaştı.

House of the Dragon ne zaman çıkacak? House of the Dragon konusu ve oyuncuları..

HOUSE OF THE DRAGON OYUNCULARI

House of the Dragon dizisinin oyuncu kadrosu da büyük ölçüde belirlendi.

Dizide Viserys Targaryen karakterini Paddy Considine, Rhaenyra Targaryen karakterini Emma D’Arcy canlandıracak.

Doctor Who dizisinden tanıdığımız Matt Smith, Daemon Targaryen karakterine can verecek.

İşte, HBO'da yayınlanacak dizinin kadrosunda olacağı kesinleşen tüm isimler:

Eve Best Sonoya Mizuno Steve Toussaint Rhys Ifans Paddy Considine Olivia Cooke Emma D'Arcy

House of the Dragon ne zaman çıkacak? House of the Dragon konusu ve oyuncuları..