İbo Show'un yeni bölüm konukları belli oldu! İşte 20 Şubat İbo Show konukları
ensonhaber.com

İbrahim Tatlıses, Şafak Sezer ve Oryantal Didem'in sunumuyla Star TV ekranlarına gelen eğlence ve müzik programı İbo Show, yeni sezonunda da izleyicisine keyifli dakikalar yaşatıyor.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği, her bölümünde ayrı bir nostalji rüzgarının estiği İbo Show, 20 Şubat 2022 Pazar akşamı 32. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Yayınlandığı akşamı renklendiren ve izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran İbo Show'un yeni bölüm konukları, izleyiciler tarafından araştırılıyor.

Peki, izleyiciyi müziğe doyuran İbo Show'da bu hafta kimler var? İşte, 20 Şubat 2022 Pazar İbo Show yeni bölüm konukları...

İBO SHOW'UN 32. BÖLÜM KONUKLARI BELLİ OLDU

Geçtiğimiz hafta yeni sezonuyla ekranlara dönen İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu. 20 Şubat Pazar akşamı 32'nci bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan programa birbirinden ünlü isimler konuk olacak.

Şafak Sezer ve Oryantal Didem'in de yer aldığı İbo Show'un yeni bölümüne; Cansever, Berdan Mardini, Kader ve Günel katılacak.

Olaylı boşanma sonrasında adı şarkıcı komşusu Morena Taraku ile anılan Berdan Mardini, ilk kez İbo Show'da aşkını itiraf edecek.

Ayrca pogramın yeni bölümünde, 13 yaşında İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Günel Zeynalova, 36 yaşında yeniden İmparator'un karşısına geçecek.

İbo Show'un yeni bölüm konukları belli oldu! İşte 20 Şubat İbo Show konukları

İbo Show'un yeni bölüm konukları belli oldu! İşte 20 Şubat İbo Show konukları