İlker Aksum'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'Çarli' bitti, kimse aramadı!
ensonhaber.com

Son olarak Show TV'nin sevilen dizilerinden Ramo'da rol alan İlker Aksum, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2 ekranlarına gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu.

1998 yılında yayınlanan ve ilk işi olan 'Çarli' hakkında çarpıcı bir açıklamada bulunan Aksum, yeni projelerinden de bahsetti.

Ramo dizisindeki herkesi çok sevdiğini söyleyen Aksum, oyuncu arkadaşlarının oldukça yetenekli olduklarından bahsederek, "Tüm oyuncu arkadaşlarım müthişti. Son yıllarda böyle bir ekiple karşılaşmadım, çalışmadım." dedi.

"KİMSE ARAMADI"

''Çarli'' dizisi sayesinde tüm Türkiye tarafından tanınan bir isim haline gelen Aksum, dizisinin çocuklara yönelik bir proje olduğunu ve o dönem fenomen bir dizi haline geldiğinden bahsetti.

Çarli'den sonra kimsenin iş teklifinde bulunmadığını itiraf eden başarılı oyuncu, "Çarli bitti, kimse aramadı. 'Ne oluyor?' dedim. Hani ben bir fenomenim ya. Hani Afakan’dım ne oluyor? Kimse aramıyor." diyerek o zamanlar yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi.

İlker Aksum'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'Çarli' bitti, kimse aramadı!

"AFAKAN'A KİM KÖTÜ ADAM ROLÜ VERİR?"

Daha sonra Yağmur-Durul Taylan Kardeşler'den ''Yabancı Damat'' teklifi geldiğini belirten Aksum, "Çocuklara yönelik bir işte oynamış bir çocuğa Afakan'a, kim bir projede kötü adam rolü verir? Hem de başrol. Verdiler. Allah onlardan razı olsun, onlar benim için çok çok değerli yönetmenlerdir. Bana en çok güvenen insanlar oldular." açıklamasını yaptı.

İlker Aksum'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'Çarli' bitti, kimse aramadı!

''KÖTÜ ADAM GELİYOR"

Yeni projelerinden söz eden Aksum, "Kötü adam geliyor. Şimdilik bu kadar söyleyeyim. Bir de araya sinema koyacağım. Ata Demirer’le bir tane tatlı komedi koyacağım." dedi.