İngiltere Kraliyet Ailesi'nin gözdesi: Kate Middleton'ın defile kareleri olay!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gözde isimlerinden birisi olan Kate Middleton, Karliçe Elizabeth yaşarken onunla çok fazla görüntülendi.

Kraliçe'nin gözdelerinden olan Kate, yaptığı çalışmalarla da zaman zaman Prenses Diana'yı hatırlattı.

Özenli giyimi ve duruşu ile karliyet için uygun olduğunu her fırsatta gösteren Kate; Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis adında üç çocuk dünyaya getirdi.

Kraliçe öldükten sonra "prenses" unvanı alan Kate'nin hayatına dair detaylar da sık sık gündem oluyor.

Kate Middleton'ın hayatını merak edenlere özel hazırladığımız bilgiler için sizi şöyle alalım;

1. Micheal ve Carole Middleton’ın kızı olarak 9 Ocak 1982 yılında İngiltere’de dünyaya gelen Kate Middleton’ın Philippa ve James adında 2 kardeşi vardır.

2. Gözden uzakta yaşamaya çalıştıkları ilişkileri, 2004 yılında çıktıkları bir kar tatilinin fotoğraflanmasıyla medya tarafından duyuldu. Kate ve William kısa süre içerisinde dünyanın gözdesi oldu.

3.Kate Middleton okuldan sonra Londra’da bulunan Jigsaw giyim markasında çalışmaya başladı ve 16 Nisan 2010’da Prens William ile nişanlandı.

Kenya tatiline çıktıkları sırada William evlenme teklifi etti ve çift Kuzey Galler’de yaşamaya başladı.Ardından 29 Nisan 2011’de dünya evine girdiler.

4. Çiftin ilk çocuğu 22 temmuz 2013’te dünyaya gelirken, ikinci çocukları ise 2 Mayıs 2015’te dünyaya geldi. Üçüncü ve son çocukları ise 2018 yılında dünyaya gelmiştir.

5. 1.75 cm boyunda 55 kilo olan Kate Middleton, klasik giyim tarzı ve makyajıyla beğenileri üzerine topluyor. Formunu ise spora bağlayan Kate, dışarıda koşmayı çok seviyor.

6. Aynı zamanda sarayın spor salonunda kardiyo yapıyor. Ayrıca bir spor hocası ya da diyetisyeni olmayan Kate, ne istersem onu yiyorum diyor. Kendi beslenme düzenini kendi oluşturan Düşes, şekerlemeleri çok seviyor.

Ve Kate ile ilgili önemli bir gerçek ise evlenmeden önce bikinili bir şekilde, bir defilede yer alması... O kareleri aşağıya bırakıyoruz.