Kısmetse Olur'un Cansel'inden derin göğüs dekolteli dans! İç çamaşırı giymedi:

Kanal D ekranlarında yayınlanarak ülke gündemini sallayan ve magazin dünyasında günlerce konuşulan Kısmetse Olur yarışması, yeni bölümleriyle YouTube'da yayınlanmaya devam ediyor. Öykü Sertel'in sunuculuğunu üstlendiği programda birbirinden güzel kadın adaylar bulunurken, yakışıklılığıyla göz dolduran erkek adaylar da yarışıyor. Kadın yarışmacılar arasında öne çıkan isimlerden olan Cansel Ayanoğlu olurken, yarışmadaki tavırlarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Derin göğüs dekoltesiyle dans etti!

Sevilen yarışma sürerken, adaylardan Cansel Ayanoğlu da sık sık kendisinden bahsettiriyor. 25 yaşında olan ve bir çocuğu olduğu bilinen Ayanoğlu'nun estetisyenlik yaptığı biliniyor. 7 yaşında bir kız çocuğa sahip olan Aslan burcu fenomen isim, yarışmada burnunun estetik olduğunu söylediği sözleriyle dikkat çekmişti.

Ayanoğlu'nun hesabında 164 bin civarı takipçisi bulunuyor. Yeni sezon yarışmacısı, yarışmaya katılırken "Ben zaten bu tektaşı kendime alabiliyorum. Önemli olan bunu bana takabilecek bir erkek." şeklinde konuşmuştu.

"Yüreğimize inecek"

Ayanoğlu'ndan bu kez derin göğüs dekoltesiyle çekildiği bir dans paylaşımı geldi. Fenomen ismin iç çamaşırı giymedi dekolteli kıyafetiyle dans ettiği ve bir şarkı paylaştığı görüldü. Ünlü isme takipçilerinden "Yüreğimize inecek" yorumları geldi.

İşte Kısmetse Olur'un yarışmacılarından Cansel Ayanoğlu'nun çok konuşulan bazı fotoğrafları...