Kız Babası filmi konusu nedir? Kız Babası filmi oyuncuları..
ensonhaber.com

Yönetmenliğini Süleyman Seçik'in üstlendiği Kız Babası filmi, beyaz perdenin ardından bu akşam saat 20.00'de Fox TV ekranlarında sinema severlerle buluşuyor.

Oyuncu kadrosunda Altan Erkekli ve Durul Bazan gibi usta isimlerin yer aldığı filme dair detaylar araştırılıyor. Filmi yayın akışında görenler, Kız Babası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? sorusuna yanıt arıyor.

Kız Babası, istemediği biriyle evlenmek isteyen kızını vazgeçirmeye çalışan bir babanın hikayesini konu ediniyor. İşte Kız Babası filmi hakkında merak edilenler...

KIZ BABASI FİLMİ KONUSU

Adil, ailesini geçindirmek için taksicilik yapan bir adamdır. Eşi ve iki kızı ile mutlu bir yaşam süren Adil'in hayatı, kızının sevgilisi olduğunu öğrenmesiyle alt üst olur.

Adil'in kızı, Bahadır adında boksörlük yapan bir çocukla görüşmektedir. Ancak Adil, Bahadır'ın tehlikeli bir adam olduğunu düşünür. Kızının birkaç güne Bahadır ile görüşmekten vazgeçeceğini uman Adil, aldığı haberle tamamen yıkılır.

Bahadır evlenme teklifi etmiştir ve genç kadın bu teklifi büyük bir mutlulukla kabul eder. Adil ise bu evliliğe kesinlikle karşıdır. Evlenmesine karşı olduğu tüm sebeplerde haklı olan Adil, kızının bu gerçeklerin farkında olmadığını anlar.

Adil, bu evliliği engellemek için kızının gerçekleri görmesini sağlamaya kararlıdır. Kendisini zorlu bir mücadelenin içerisine sokan Adil, kızının gözünü açıp evlenmesini engellemeyi başarabilecek midir?

Kız Babası filmi konusu nedir? Kız Babası filmi oyuncuları..

KIZ BABASI FİLMİ OYUNCU KADROSU

Altan Erkekli Derya Alabora Melis Tüzüngüç Durul Bazan

Kız Babası filmi konusu nedir? Kız Babası filmi oyuncuları..