Meghan Markle o kurallara katlanamamış! Eğer o kuralı yerine getirmezse... Okuyunca canınız sıkılacak!

Prenses Diana'nın küçük oğlu Prens Harry gönlünü, ünlü yıldız Meghan Markle'a kaptırdı ve ikili evlendi.

Haziran 2016 yılında başlayan bu aşk, 2017 yılında nişana 2018 yılında ise evliliğe evrildi. 6 Mayıs 2019 günü ise genç çift, tahtın altıncı varisi olan Archie Mountbatten-Windsor isimli oğullarını kucaklarına aldı.

İlk hamileliğinde herkes tarafından eleştirilen bir isim oldu Meghan. Sürekli karnı elinde gezmesi ve kraliyet kurallarına uymaması gündem oldu.

Tüm dünya ikiye bölündü ve bazıları "Diana gibi" derken bazıları ise "Sadece Diana'yı taklit ediyor" dedi.

Meghan Markle bu konu hakkında hiç konuşmadı ancak eski bir Diana hayranı olduğu ise kulislerde dolaşmaya başladı.

Meghan ile ilgili asıl gerçekler, kraliyetten ayrıldıktan sonra gün yüzüne çıkmaya başladı.

Ocak 2020 yılında, çift kraliyet ailesinin kıdemli üyeleri olarak geri adım atmayı ve zamanlarını İngiltere ve Kuzey Amerika arasında bölmek istediklerini açıkladı.

Bunun üzerine belgeseler ve itiraflar peş peşe geldi. Meghan, Kate Middleton ile yaşadığı kavgaya varana kadar her şeyi anlattı.

Bu kısma gelene kadar, kraliyet içerisinde ciddi kuralların olduğu ve bunlara Meghan'ın uymakta zorluk çektiği görüldü.

Gelin bu kurallara birlikte göz atalım!

Meghan'ın her zaman Kate Middleton'ın arkasında durması gerekiyor. (Tören ve etkinlikler dahil)

Çünkü sıradaki Kraliçe adayı Middelton. Markle'ın Düşes dışında herhangi bir unvanı ya da tahta geçme ihtimali yok. Çocuklarının bile tahta geçme ihtimali yok.

Meghan Markle Prens Harry ile evlenmeden önce Instagram'ı oldukça aktif kullanıyordu. Ancak kraliyet ailesinde bu tarz uygulamalar yasak. Bu yüzden Markle'ın bir dönem gizlice hesap açtığı söylenmişti. Ancak şimdilerde istediği gibi davranabilir.

Kraliçe Elizabeth koyu renkte oje sürülmesini istemiyordu. Bunun hoş bir durum olmadığını belirten Kraliçe'ye rağmen Markle'ı sık sık koyu renk ojelerle gördük.Bu da kuralları tıpkı Diana gibi önemsemediğini gösteriyor.

Meghan Markle, kraliyetin resmi etkinliklerinde istediği herhangi bir yere oturamaz.Markle kendisi için uygun görülen bir alanda durmak zorunda. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Kate'ın arkasında olmak zorunda.

Meghan eğer Kraliçe'nin de katılacağı bir yemekte bulunursa, yemeğe başlamak için beklemek zorunda. Elizabeth yemeğe başlamadan ya da masadan kalkmadan Markle'da kalkamaz.

Aslında bu kural herkes için geçerliydi. Kraliçe'nin vefatından sonra, geride kalanlar da bu kuralları devam ettirmekle yükümlü...