Merkezi İstihbarat filmi konusu nedir? Merkezi İstihbarat oyuncu kadrosu..
ensonhaber.com

2016 yılında vizyona giren ABD yapımı aksiyon komedi türündeki Merkezi İstihbarat filmi, bu akşam saat 20.00'de Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber’ın üstlendiği Merkezi İstihbarat filminin başrollerinde Dwayne Johnson ve Kevin Hart yer alıyor.

Gerek konusu gerekse oyuncularıyla dikkat çeken filmi 10 Haziran Show TV yayın akışında görenler, Merkezi İstihbarat filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? sorusuna yanıt arıyor.

Peki Merkezi İstihbarat filmi konusu nedir? İşte Merkezi İstihbarat filmi konusu ve oyuncuları...

MERKEZİ İSTİHBARAT FİLMİ KONUSU NEDİR?

Calvin (Kevin Hart), lisenin en popüler ve başarılı öğrencisidir. Herkesin büyük şeyler beklediği Calvin, 20 yıl sonra umulduğu kadar iyi bir noktaya gelememiş, ancak muhasebeci olabilmiştir. Lisenin dalga geçilen inek öğrencisi Bob Stone (Dwayne Johnson) ise cesur bir CIA ajanı olmuştur.

20 yıl sonra mezunlar buluşması için gelen ve uluslararası dolandırıcılığın peşinde olan Stone, eski dostu Calvin ile birlikte gerçeklerin peşine düşerler.

Büyük rakamların üstesinden gelen muhasebeci neye karıştığını fark ettiğinde ve arkadaşının onu aklına bile gelmeyecek, ölümcül silahlı çatışmaların, aldatmacaların ve casusluğun içine sürüklediğini anladığında artık vazgeçmek için çok geçtir.

Merkezi İstihbarat filmi konusu nedir? Merkezi İstihbarat oyuncu kadrosu..

MERKEZİ İSTİHBARAT FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Dwayne Johnson - Robbie Wheirdicht / Bob Stone Kevin Hart - Calvin "Golden Jet" Joyner Aaron Paul - Phil Stanton Amy Ryan - Ajan Pamela "Pam" Harris Danielle Nicolet - Maggie Johnson-Joyner Jason Bateman - Trevor Olson Timothy John Smith - Ajan Nick Green Melissa McCarthy - Darla McGuckian Ryan Hansen - Steve

Merkezi İstihbarat filmi konusu nedir? Merkezi İstihbarat oyuncu kadrosu..