Merve Büyük’ten tepki: Maçı mı satacaktı
İHA

Süper Lig’in son haftasında oynanan Galatasaray - Yeni Malatyaspor mücadelesi 3-1’lik skorla sona erdi.

Lig şampiyonunu belirleyecek maçta Galatasaray’ın eski futbolcusu Adem Büyük de attığı klas golle rakip fileleri havalandırdı.

Maç sonrası Beşiktaş’ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Yeni Malatyaspor forması giyen Adem Büyük’ü bazı Galatasaraylı taraftarlar eleştirdi.

Adem Büyük’ün eşi Merve Büyük de eleştiri ve beraberinde yapılan hakaretlere sosyal medya hesabından açıklama yaparak, tepki gösterdi.

“EŞİM YENİ MALATYASPOR’UN EKMEĞİNİ YİYOR, MAÇI SATAMAZ”

Merve Büyük, söz konusu sosyal medya paylaşımında, şunları söyledi:

“Maç bittiğinden beri bana ve eşime karşı çok ağır hakaretler ediyorsunuz. Şampiyonluk senin kocan yüzünden gitti, bunu sizden beklemezdik. Benim büyük bir Galatasaray taraftarı olduğumu çoğunluk bilir. Siz şu an ne kadar üzülüyorsanız inanın bende o kadar üzülüyorum. İnanın eşim de o kadar üzülüyor. Benim eşim Malatyaspor’un futbolcusu. Oranın ekmeğini yiyor ve ne olursa olsun bu onun işi. Maçı satamaz. Benim eşimi tanıyorsunuz, biliyorsunuz. Ne yapacaktı yani maçı mı satacaktı? Ben her zaman size söylüyorum, şereften bahsediyorum değil mi? Şeref ne kadar önemli bir şeydir. Bizim için önemli. Bana bu hakaretleri edenler için ne derece önemi var, bilmiyorum ama bizim için şeref çok önemli.

Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük: Maçı mı satacaktı VİDEO

“BENİM EŞİM HAK ETMİYOR”

Etmiş olduğunuz o hakaretleri benim eşim hak etmiyor. Galatasaray’da oynarken de ne kadar istediğini, ne kadar çabaladığını biliyorsunuz. Galatasaray için elinden geleni yaptığını. Eşim şu an oradan ayrıldıktan sonra Yeni Malatyaspor’un ekmeğini yiyor. Orası için savaşmak zorunda. Bunu yapmalıydı, ona da bu yakışırdı. Bana ve eşime diyorsunuz ki Galatasaraylı olan fotoğraflarınızı silin. Bunları benim eşim hak etmiyor. Bunu siz gayet iyi biliyorsunuz. Her futbolcunun yapması gerektiği gibi benim eşimde ekmeğini nereden kazanıyorsa, orası için savaşmak zorunda. Sonuçta bu onun işi. Evet, gönül vermek çok güzel, sevmek çok güzel. Galatasaray’da oynarken benim eşim çok isteyerek görevini yaptı. Çok hırslıydı. Bunu siz de biliyorsunuz, onun karakterini, onun yapısını biliyorsunuz. Onun maç satmayacağını biliyorsunuz. Onun mücadelesini çok iyi biliyorsunuz. O yüzden çok rica ediyorum sizden, lütfen artık durun.”

Merve Büyük’ten tepki: Maçı mı satacaktı

Merve Büyük’ten tepki: Maçı mı satacaktı

Merve Büyük’ten tepki: Maçı mı satacaktı

Merve Büyük’ten tepki: Maçı mı satacaktı

Merve Büyük’ten tepki: Maçı mı satacaktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)