Rüyanda Görürsün filmi konusu nedir? Burcu Özberk ve Murat Boz bir arada! Rüyanda Görürsün filmi oyuncuları...

2020 yılında Türkiye pazarına girerek ülkemizde de yayın hayatına başlayan dijital yayın platformu Amazon Prime Video, ilk yerli içeriğini üyelerine sunmuş olacak. Platformda yayınlanacak olan Rüyanda Görürsün filminde Murat Boz ve Burcu Özberk başrollerde yer alacak. İşte filmin konusu ve oyuncuları...

Rüyanda Görürsün filmi konusu nedir?

Umut Açıkalın ve Serhat Solmaz’ın senaryosunu yazdığı film, aşka ve evliliğe inanmayan Engin ile Pelin’i bir rüyada buluşturacak. Engin; güce, başarıya ve lüks yaşama değer veren bir iş insanıdır. Engin, hayatta her istediğini elde ederken, orta sınıf bir ailenin kızı olan naif, hayalperest ve güçlü bir kız olan Pelin, onu olduğu gibi kabul edecek beyaz atlı prensini beklemesi gerektiğine inanacaktır. İkilinin yolları bir partide kesişecek ve ne olduğunu hatırlamadıkları gecenin sonunda kendilerini iki senedir evli oldukları bir rüyada bulacaklardır.

Rüyanda Görürsün filmi ne zaman vizyona girecek?

Film 3 Şubat 2022 Cuma günü izleyiciyle buluşacak. Filmin ilk tanıtımı ise yayımlandı.

Rüyanda Görürsün filmi oyuncuları kimler?

Yakında ekranlara gelecek olan Cemal Alpan’ın yönetmen koltuğuna yer aldığı filmin başrollerinde Murat Boz ve Burcu Özberk’e Şerif Erol, Devrim Yakut, Feridun Düzağaç, Ekin Mert Daymaz ve Uğur Uzunel gibi isimler de yer alıyor.