Selin Şekerci dövmesini göstermek için sütyen giymedi, Bakü'yü salladı!

1 Haziran 1989 yılında İzmir'de dünyaya gelen Selin Şekerci, İzmir Devlet Tiyatrosu'nda birçok tiyatro oyununda yer aldı. Akabinde yine İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında da boy gösterdi.

Kavak Yelleri ile televizyon macerasına başlayan Şekerci, Melek Korusun dizisi ile adını duyurmaya başladı. Akabinde Benim İçin Üzülme dizisinde yer aldı.

Şekerci'nin asıl tanınması ise Kaçak Gelinler'de canlandırdığı Şebnem Gürsoy karakteri sayesinde oldu. Ünlü isim bu diziden sonra kariyer basamaklarını hızla çıkmaya başladı.

Bu diziden sonra birbirinden başarılı projelerde yer alan Selin, makyaj hali ile geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına yakalandı.

Makyajsız haliyle bile kusursuz gözüken oyuncu, Mecburi İstikamet filminden yer aldı ve filmi için galalara gitmeye başladı.

Sevda Mecburi İstikamet filminin Azerbaycan galasına katılan güzel oyuncu Selin Şekerci, derin göğüs dekolteli pozlarıyla takipçilerini büyüledi. Selin Şekerci'nin cesur stiline övgü dolu yorumlar yapıldı.

Selin büyüledi

Selçuk Yöntem ve Kubilay Aka ile kamera karşısına geçtiği Sevda Mecburi İstikamet filmiyle beyaz perdeye geri dönen Selin Şekerci, filmin Bakü galasına cesaretiyle damga vurdu.

Gala stilini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, sütyensiz tarzıyla nefes kesti.

Selin Şekerci'ye 'Tanrı kadını yarattı' ve 'Harika bir detaysın' gibi yorumlar yapıldı. Şekerci'nin cesur paylaşımını Merve Dizdar, Hazal Kaya ve Furkan Andıç gibi isimler de beğendi.