Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
ensonhaber.com

ATV'nin severek izlenilen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova'da Saniye karakterini canlandıran Selin Yeninci'nin geçen aylarda Türkiye’de görülen mutasyonlu virüse yakalandığı ortaya çıktı.

Vatandaşlar, arama motorları üzerinden ''Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci'nin sağlık durumu nasıl?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Peki, Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?

SELİN YENİNCİ SAĞLIK DURUMU NASIL?

ATV ekranlarının en sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Saniye karakterini canlandıran Saniye Yeninci, koronavirüs testi  yaptırdı ve korona pozitif olduğunu öğrendi.

Çekimler için Adana'da bulunan başarılı oyuncu Yeninci'nin evde gördüğü tedavi sonuç vermedi. Kısa sürede durumu ağırlaşan Yeninci, yoğun bakıma kaldırıldı. Yoğun bakım haberi, başarılı oyuncunun hayranlarını korkuttu. Bir haftadır hastanede yatan başarılı oyuncu, 8 Mart'ta taburcu oldu.

SELİN YENİNCİ KİMDİR?

16 Ocak 1988 tarihinde doğan Selin Yeninci, Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur.

Lise yıllarında tiyatro bölümü başkanı olan Yeninci, İzmir Atatürk Lisesi'nden 2006 yılında mezun olmuştur. 2011'de Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirmiştir.

Başarılı bir öğrencilik geçiren Selin, bölümünden mezun olur olmaz Haluk Bilginer ile Oyun Atölyesi'nde Macbeth, Don Juan'ın Gecesi gibi profesyonel oyunlarla kariyerine başarılı bir giriş yapmıştır.

Selin Yeninci, şu an Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol almaktadır.

SELİN YENİNCİ ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2018 Nasipse Adayız (Arzu) (Sinema Filmi) 2018 Bir Zamanlar Çukurova (Saniye) (TV Dizisi) 2018 Avlu (Merve) (TV Dizisi) 2017 Yüz Yüze (Melisa) (TV Dizisi) 2016 Kaçın Kurası (Neşe) (TV Dizisi) 2016 Rengarenk (TV Dizisi) 2014 Toz Ruhu (Neslihan) (Sinema Filmi) 2014 Olur Olur (Ebru) (Sinema Filmi) 2014 Vicdan (Hande) (TV Dizisi)

Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?

Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?

Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?