Seyirci isyan etti! Ece Üner'in program tanıtımı yürekleri sızlattı... Bir feryat reklam olur mu?
ensonhaber.com

7 yıldır Show Ana Haber Bülteni'nde sunuculuk yapan ve geçtiğimiz günlerde buradaki görevinden istifa eden Ece Üner, Kanal D'ye geçti.

Haber programı formatının dışında bir programla ekranlara gelen Üner'in 'Ece Üner ile Susma' adlı programının ilk tanıtımı yayınlandı.

Ancak format olarak yıllardır ATV ekranlarında devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile benzerlik gösteren programın fragmanı herkesi isyan ettirdi.

EMİNE BULUT'UN KIZININ ÇIĞLIĞI KULLANILDI

'Ece Üner ile Susma' programı için hazırlanan tanıtım filminde, Üner, ''Bir kadın, sokak ortasında, kızının gözleri önünde kocası tarafından katledildi. Annesini kaybeden genç kızın feryadı yürekli dağladı.'' dedikten sonra gözlerini kapattı.

Ardından gelen çığlık seslerinin, eski eşi Fedai Baran tarafından katledilen Emine Bulut'un kızına ait olduğu iddia edildi. Ayrıca fragmanda, Üner'in gözyaşları dökmeye çalışması da vatandaşların tepkisini topladı.

Seyirci isyan etti! Ece Üner'in program tanıtımı yürekleri sızlattı... Bir feryat reklam olur mu?

ÜNER'E TEPKİ YAĞDI

Ece Üner'in yeni programının fragmanında kullanılan çığlıkların, öldürülen Emine Bulut'un kızına ait olduğunu düşünenler, sosyal medyada tepki gösterdi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Üner'in Müge Anlı'nın taklidi olduğunu ifade etti. Bazı kullanıcılar ise Üner'i eleştiri yağmuruna tutarken Anlı'ya övgü yağdırdı.

Seyirci isyan etti! Ece Üner'in program tanıtımı yürekleri sızlattı... Bir feryat reklam olur mu?

''BİR FERYAT REKLAM OLUR MU?''

Programın tanıtımı için sosyal medyada, "Uzun zamandır böyle iğrenç, böyle ahlaksız, böyle insanlık dışı bir reklam görmemiştim", "Sesini falan titretiyor bir de anlatırken. Kanal D yerine Flash TV'de yapsaymış programı daha uygun olurmuş.'', ''Ayıptır. Bir feryad reklam olur mu?" şeklinde çok sayıda eleştirel yorum yapıldı.

Bir sosyal medya kullanıcısı da "Çekim arasında ne sordun acaba? 'Nasıl role girebilmiş miyim?' dedin mi Ece Üner.. O kızın çığlıkları üzerinden bu fragman kabul edilemez.." diyerek tepkisini gösterdi.

Ece Üner ile Susma tanıtımı tepki çekti VİDEO