Sıcak Kafa 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 2 Aralık 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Mert Baykal ve Umur Turagay'ın yaptığı, senaryosunu Mert Baykal, Müjgan Ferhan Şensoy, Zafer Külünk ve Gökhan Şeker'in kaleme aldığı Sıcak Kafa, ilgi çekti.

Netflix'in yerli yapımlarından olan Sıcak Kafa'da Osman Sonant, Hazal Subaşı ve Şevket Çoruh yer alıyor. Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi, 8 bölüm olarak yayınlandı.

İlk sezonu ile ilgi çeken dizinin ikinci sezonu için şimdiden heyecanla bekleyiş başladı..

Diziyi, konusunu ve oyuncularını sevenler ikinci sezonun gelmesi yönünde de Netflix'e çağrıda bulunuyor.

Yazar Afşin Kum'un Sıcak Kafa adlı eserinden uyarlanan dizide ayrıca, usta oyuncu Haluk Bilginer'de yer alıyor.

Peki, Sıcak Kafa 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Sıcak Kafa 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Herkesin beğenerek izlediği Sıcak Kafa'nın ikinci sezonuna dair detaylar henüz açıklanmadı. Ancak Netflix'in ikinci sezona onay vereceği ve yayınlanacağı konuşuluyor.

Sıcak Kafa 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Konusu

"Konuşmayla bulaşan ve "abuklama" ismi verilen bir tür delilik salgınının alt üst ettiği dünya genelinde, bu hastalıktan gizemli bir şekilde kurtulan tek kişi, eski bir dilbilimci olarak bilinen Murat Siyavuş'tur.

Çevresindeki herkesten gizlediği bu durumun fark edildiğini ve arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan "sıcak kafa"sının sırrının peşine düşmek zorunda kalacaktır.