Survivor Çağman kimdir? Çağman Çatay kaç yaşında, ne iş yapıyor?
ensonhaber.com

Survivor Çağman Çatay, geçtiğimiz hafta yedeklerden gelmiş ve Ünlüler takımına katılmıştı.

2 Mart tarihinde, yarışmaya veda eden ve ada serüveni kısa süren Survivor Çağman Çatay’ın hayatına dair bilgiler araştırılmaya başlandı.

Survivor seyircileri yeni yarışmacıya dair detayları hızla araştırmaya başladı. Peki Survivor Çağman Çatay kimdir, kaç yaşında?

İşte Çağman Çatay hakkında merak edilenler...

SURVİVOR ÇAĞMAN ÇATAY KİMDİR?

Tam adı Tuğrul Çağman Çatay olan yarışmacı, 16.05.1993 tarihinde İstanbul’da doğdu. Yedi kuşaktır İstanbul’un Eyüp ilçesinde yaşadığını belirten Çağman Çatay, aslen İstanbullu olup 2017’de Haliç üniversitesi BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu)’ndan mezun oldu.

Sporu çok seven Çağman Çatay’ın yer akrobasisi, handbalance, breakdance yoga, movement culture, basketbol, scuba diving, serbest dalış, yüzme, street workout/calisthenics, hiit workout, windsurf, yelken, masa tenisi, atletizm, parkour&freerunning, breathe hold, kule atlama, trambolin sporlarıyla ilgileniyor.

Spor eğitmenliği yapan Çağman Çatay, küçükken basketbol alanında okullar arası İstanbul şampiyonluğu, Türkiye 2.liği, en iyi 6.adam gibi ödüller kazanmış ve breakdans alanında 3. şampiyonluğu bulunuyor.

Ayrıca Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale kadar çıkmayı başarmış. Son olarak 2015, 2016, 2018 yıllarında Redbull Bcone top 16 dereceleri mevcut.

Survivor 2021 Ünlüler takımına yedeklerden katılan Çağman Çatay kendini şu şekilde tanımlıyor; "Çok enerjiğimdir, azcık çılgınım, positive vibes… En önemli özelliklerimden biri de çoğu alanda korkusuz olmak (hamam böcekleri, kırkayak, çıyan ve deniz anası hariç)"

Acunmedya organizasyonlarına hayranım olduğunu söyleyen Çağman Çatay, yarışmalar ve etkinlikler arasında kendini en çok gösterebileceği ve en zor yarışmanın Survivor olduğunu düşündüğünü belirtti.

Yedeklerden hiç kazanan olmadığını ve hayalininin ve amacının imkansızı ve yapılmamışı başarmak olduğunu söyledi.

Survivor Çağman kimdir? Çağman Çatay kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Survivor Çağman kimdir? Çağman Çatay kaç yaşında, ne iş yapıyor?