TV'de ilk! Canım Oğlum filmi nerede ve ne zaman çekildi, konusu nedir? İşte oyuncuları ve karakterleri...

Geçtiğimiz haftadan bu yana ekranlarda birbirinden güzel filmler yer alıyor. Bu akşam izleyicileri duygulandıran bir film geliyor.

Çirkin Şansı, Hep Yek 5, Malazgirt 1071 gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen Bilal Kalyoncu, Canım Oğlum filminin de yönetmen koltuğuna oturdu. Film, 2021 yılında vizyona girdi.

Başrollerinde Öykü Gürman, Arben Akış, İnan Ulaş Torun'un yer aldığı, ilk çıktığı andan itibaren büyük ilgi gören Canım Oğlum filmi, bu akşam TV'de ilk kez Kanal D ekranlarında saat 20:00'de izleyici ile buluşacak.

Sinemaseverler filmin detaylarını araştırmaya başladı. "Canım Oğlum filmi nerede çekildi? Filmin konusu nedir, oyuncuları kim?" sorularına yanıt arıyor. İşte filmin detayları...

Canım Oğlum filmi nerede çekildi?

Canım Oğlum filminin bazı sahneleri Mersin’de çekildi.

Filmin konusu nedir?

Bayram Şekeri, ebeveynleri ayrılan genç Mete'nin gözünden ailesinin başından geçenleri konu ediniyor.

Yusuf ve Pınar’ın bir türlü yürütemedikleri evlilikleri boşanma ile sonuçlanmış, bir daha oğlu Mete’yi göremeyeceğinin korkusunu yaşayan Pınar ise çareyi onu Almanya’ya kaçırmakta bulmuştur.

Aradan geçen 10 yılda Mete için bir gelecek inşa eden Pınar, bir gün rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığında beyninde tedavisi mümkün olmayan bir tümör olduğunu öğrenir. Öldükten sonra oğlunun kimsesizler yurdunda büyümesini istemediğinden de onu babasına emanet etmek için Türkiye’ye geri getirir.

Oyuncu kadrosu

Öykü Gürman, Arben Akış, Deniz Oral, Kaan Yılmaz, Serkan Şengül, Aslı Bankoğlu, Faruk Sofuoğlu, Polen Ocakoğlu, Serhat Sümer, Hande Hastepe, Alara Turgut