Veyis Ateş Habertürk TV'te program yapacak

Veyis Ateş Habertürk TV'te program yapacakMuhafazakar medya ile merkez medya arasındaki kalın duvarlar giderek inceliyor.

Kanal 7 Ana Haber sunucusu Erhan Çelik'ten sonra, TVNET'in başarılı anchor'ı Veyis Ateş de, Habertürk TV'ye transfer oldu.

GÜN SONU PROGRAMI YAPACAK

Ateş'in, gece bülteninde yayınlanacak ve gün boyunca yaşanan önemli gelişmeleri ele alacağı program, ertesi günün gelişmeleriyle ilgili de detaylı bilgiler verecek.

Daha önce TV Net'te Programlar Müdürlüğü, ana haber sunuculuğu görevlerini de yerine getiren Ateş, aynı zamanda Spikerler Derneği Genel Başkanlığı görevini de yürütüyor.

Dingin ses tonu ve konuklarını rahatlatan üslubuyla dikkatleri üzerine çeken Veyis Ateş, Tv Net'teki başarılı performansını artık Habertürk TV ekranlarında sergileyecek.

MUHAFAZAKAR MEDYADAN MERKEZ MEDYAYA GEÇİŞ

Muhafazakar bir TV kanalında olduğu halde, her görüşten farklı isimleri TVNET'te ağırlayıp, geniş kitleleri kuşatan programlara imza atan sayılı isimler arasında olan Veyis Ateş,TV Net'den merkez medyaya geçerek hem kendi kariyeri hem de iki mahalle arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim açısından önemli bir adım atmış oldu.