Yargı'dan ayrıldı, Canan Ergüder'li Oğlum dizisine katıldı! O isim bakın kim çıktı
ensonhaber.com

Yakın bir tarihte yayın hayatına başlayacak Show TV'nin ı Ay Yapım imzalı yeni dizisi Oğlum, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta'nın oturduğu Oğlum dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor.

Başrollerinde Canan Ergüder, Songül Öden, Kubilay Aka ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı diziden bomba bir transfer haberi daha geldi.

YARGI'NIN YILDIZI OĞLUM'UN KADROSUNDA

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Zafer karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ali Seçkiner Alıcı, yeni projesini seçti.

İddiaya göre; 57 yaşındaki oyuncu Ali Seçkiner Alıcı, senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Show TV'nin yeni dizisi Oğlum'un kadrosuna dahil oldu.

Yargı'dan ayrıldı, Canan Ergüder'li Oğlum dizisine katıldı! O isim bakın kim çıktı

OĞLUM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Merakla beklenen Oğlum dizisinin kadrosundan netleşen isimler:

Canan Ergüder- Demet Serhat Teoman- Sedat Timur Acar- İlyas Nihal Yalçın- Melike Songül Öden- Zeynep Tuğçe Açıkgöz- Sedef Canan Ergüder- Pedagog Demet

OĞLUM DİZİSİNİN KONUSU

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan dram türündeki ''Oğlum'' dizisi, dar gelirli bir ailenin 6 yaşındaki oğlu Kaan ile maddi durumu iyi olan bir ailenin 12 yaşındaki teknoloji bağımlısı oğlu Cem'in birbirine bağlanan hikayesini bir pedagogun gözünden ekrana getirecek.