Yarı çıplak şekilde poz verdi! Şarkıcı Ece Seçkin'in cesur pozları olay oldu: 'Fotoğraftan resmen çıkamıyorum'

Hem şarkıları hem de iddialı pozlarıyla gündeme gelmeye devam eden Ece Seçkin, sosyal medyayı aktif şekilde kullanmayı sürdürüyor. Instagram hesabı üzerinden günlük yaşamından pozlarını takipçileriyle paylaşan isim, son olarak parlak elbiseli yılbaşı pozuyla konuşulmuştu.

Yarı çıplak verdiği poza yorum yağdı!

Kırım Tatarı bir ailede dünyaya gelen ve müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başlayan Ece Seçkin, piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını devam ettirmiş ve 1998 senesinde girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazanmıştır.

Seçkin'in yaklaşık 8 sene kadar bale ve dans eğitimlerini sürdürdüğü bilinmektedir. Lise döneminde kendi kurduğu müzik grubunun solistliğini yapmaya başlayan isim, okul döneminde katıldığı çeşitli müzik yarışmalarında dereceler kazanmıştır.

2006 senesinde Levent Arslan’dan özel şan dersleri almaya karar veren Seçkin'in 2011 yılında Ozan Doğulu ile tanışması müzik kariyerinde önemli bir dönüm noktası olmuştur.

"Fotoğraftan resmen çıkamıyorum"

Şimdilerde Instagram hesabında 1.8 milyon takipçisi bulunan başarılı şarkıcı sık sık fotoğraf paylaşmayı sürdürüyor. Ünlü isim bu kez derin dekolteli ve yarı çıplak şekilde verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

Siyahlar içinde poz verdiği görülen Seçkin'in paylaştığı fotoğrafa takipçilerinden "Sen bizi öldürecek misin Ece?", "Fotoğraftan resmen çıkamıyorum" yorumları yağdı.

İşte Ece Seçkin'in çok konuşulan bazı fotoğrafları...