Mehmet Bekaroğlu: Ben sağcı falan değilim İZLE

BEKAROĞLU

Eski Saadet Partili Mehmet Bekaroğlu, CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı'nın yapıldığı ATO Congresium'da üyeliğine ilişkin soruları yanıtladı.

"KİMLİĞİMİ, DÜŞÜNCELERİMİ FALAN DEĞİŞTİRMEDİM"

"Öncelikli olarak bakacağım. Nasıl bir pozisyon, nasıl bir kürsü veriliyor. Ona uygun bir şekilde siyaset yapacağım. Şimdiye kadar ne yapıyorsam, yine aynı şeyleri yapacağım" diyen Bekaroğlu, "Ben kimliğimi, düşüncelerimi falan değiştirmedim" ifadesini kullandı.

Mehmet Bekaroğlu: Ben sağcı falan değilim İZLE

"CHP'DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR"

Bekaroğlu, şöyle devam etti:

"CHP bana benzedi de onun için geldim demiyorum. Ben Sayın Kılıçdaroğlu ile oturdum, konuştum, düşüncelerimi anlattım. Kendisi ne yapmak istediğini söyledi. Bugün de zaten kongrede yapmış olduğu konuşmada bunu ifade ettiler. Bu doğrultuda, yeni bir dönem başlıyor CHP'de. Bu dönemde ben de siyaset yapacağım. Kendimi ifade edeceğim, parti çalışmalarına katılacağım. Bu partinin değişik konularla ilgili proje üretmesine katkı sağlayacağım."

"BANA SAĞCI DİYENİN.."

CHP'nin "sağa kaydığı" yönündeki eleştirilerin hatırlatılması üzerine Bekaroğlu, "Benimle sembolleşmiyor. Bana bu Türkiye'de hiçkimse sağcı diyemez. Bana sağcı diyenin alnını karışlarım. Ben sağcı falan değilim" dedi.