Mersinli şehidin evine ateş düştü

Mersinli şehidin evine ateş düştü

Hakkari Dağlıca'da terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan Piyade Onbaşı İsa Sayın'ın Mersin'deki baba ocağına ateş düştü.

Aslen Muşlu olan ve tezkeresine 2 ay kala şehit düşen Sayın'ın ailesine acı haberi Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer ve Toroslar ilçe Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz verdi.

ŞEHİDİN EVİNDE MATEM

BABA YIKILDI

Merkez Komutanı Albay Özer ve İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz, sağlık ekipleri eşliğinde şehidin Mevlana mahallesindeki evine geldi. Acı haberi alan anne Emine Sayın, gözyaşlarına boğulurken, gazeteciler içeri alınmadı. O sırada çalıştığı inşaattan çağrılan baba Mehmet Ali Sayın, oğlunun şehit olduğunu öğrenince yıkıldı. Baba Sayın, bütün üzüntüsüne rağmen metanetini korumaya çalıştı.

BUNUN BİR ÇARESİ YOK MU?

Gazetecilerin sorusunu cevapsız bırakan acılı babayı, askerler ve komşuları teselli etmeye çalıştı. Şehidin baba ocağına gelen amcalarına askeri yetkililer baş sağlığı diledi. Gözyaşına boğulan amcalarından birinin feryadı yürek dağladı: "Bunun bir çaresi yok mu? Bunu çözün. Vallahi billahi yeter ya. Dünyanın sonunu mu getireceksiniz. Her gün aynı acı. Hepimiz insan değil miyiz" diye gözyaşı döken amcayı komşuları sakinleştirdi.

Şehidin cenazesinin yarın düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmesi bekleniyor.