MSI, yeni oyun dizüstü bilgisayarını tanıttı
ensonhaber.com

MSIGS75 Stealth isimli oyuncu dizüstü bilgisayarını tanıtarak, oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle diğer oyuncu bilgisayarlarına oranla ince ve hafif bir tasarım ortaya çıkaran MSI, 17 inçlik ekranıyla oyun deneyimini daha da artırmayı planlıyor.

msi

Las Vegas'ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yeni nesil oyuncu bilgisayarını tanıtan MSI, bilgisayarı en ince 17 inçlik oyuncu bilgisayarı olarak tanımlıyor. GS65 Stealth, etkileyici tasarımı sayesinde hemen popüler olmayı başardı. Alüminyum malzemeler, ince çerçeveler ve yumuşak renkler bir araya geldiğinde, yepyeni bir tasarım oluşturan bilgisayar, birçok oyun sever tarafından beğenildi.

msi

ÖZELLİKLER

GS75 Stealth, herhangi bir üst düzey oyun dizüstü bilgisayarında görmeyi beklediğiniz bütün donanıma sahip. Intel Core i7-8750H işlemcisini barındıran laptop, aynı zamanda 8GB RAM'e sahip. Nvidia'nın RTX 2060 - 2080 MAX-Q arasında değişen grafik kartlarına sahip olan GS75 Stealth, Full HD çözünürlükte 17 inçlik bir ekran barındırıyor. Ayrıca bilgisayar, performansı artırmak için üç fan ve yedi soğutma borusu kullanan yeniden tasarlanmış bir soğutma sistemi bulunduruyor.

msi

MSI, üstün özelliklerle donattığı bu oyuncu bilgisayarında, 8 saate kadar pil ömrü vadediyor. Ocak ayının sonunda piyasaya sürülmesi beklenen MSI GS75 Stealth oyuncu bilgisayarının, fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.