Muhammed Demirci'nin aklı hala Beşiktaş'ta
ensonhaber.com

Bir dönem 'Yerli Messi' olarak lanse edilen ve 10 yaşında Barcelona altyapısında idmanlara çıkmaya başlayan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Muhammed Demirci, siyah-beyazlı takıma geri dönmek istediğini söyledi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Muhammed Demirci, "Hepimiz için, sağlığımız için, hayatta kalabilmemiz için, koronavirüs salgınının yayılmaması için evde kalmamız gerekiyor. Bu süreçte evimizde kalmalıyız." mesajını verdi.

Muhammed Demirci'nin aklı hala Beşiktaş'ta

"DOĞUM TARİHİMİ BİLMEYEN İNSANLAR YAŞLANDIĞIMI DÜŞÜNÜYOR"

Ocak ayında 1. Lig ekibi İstanbulspor'dan 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor'a transfer olan Demirci, "İstanbulspor'da ilk yarıda az forma şansı bulunca 24 Erzincanspor'a gittim. Amacım oynayabileceğim bir kulüpte görev almaktı. Beşiktaş'ta çok erken yaşta profesyonel olup futbol oynadım. Benim doğum tarihimi bilmeyen insanlar yaşlandığımı düşünüyorlar. Bu da benim için hep dezavantaj oldu." ifadelerini kullandı.

"HAYALİM VE HEDEFİM YENİDEN BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK"

Tekrardan Beşiktaş'a dönmek istediğini ifade eden Muhammed Demirci, "Beşiktaş'ta oynamasaydım da hayallerimin arasında her zaman Beşiktaş olacaktı. Kendime kısa vadede hedefler belirliyorum. Tabii ki Beşiktaş'ta tekrar oynayabilmem için çok çalışmam lazım. Hayalim ve hedefim yeniden Beşiktaş'ta oynamak. Beşiktaş'a şu andaki durumumla gidemem. Kendimi geliştirdiğim zaman Beşiktaş'ta tekrardan oynayacağımı düşünüyorum. Sergen Yalçın Hoca ile çalışmak isterim." açıklamasında bulundu.

Muhammed Demirci'nin aklı hala Beşiktaş'ta

"BENİM YERİMDE ORADA KİM OLSA BAŞARILI OLABİLİRDİ"

Royal Excel Mouscron ve Barcelona macerasından bahseden Demirci, "Barcelona günlerini arkadaşlarıma anlatıyorum. Ben Barcelona altyapısına transfer olmuştum. Benim yerimde orada kim olsa başarılı olabilirdi. Biz Türk oyuncular onlardan daha yetenekliyiz fakat onlar gelişim sürecini daha iyi geçiriyor. Bizden daha profesyoneller. Mouscron takımında oynama fırsatım olmayınca İstanbulspor'a döndüm. İngilizce konuşabiliyorum ama orada dil sorunu da yaşadım." dedi.

"'YERLİ MESSİ' LAKABI BENİ OLUMSUZ ETKİLEDİ"

'Yerli Messi' lakabının kendisini olumsuz etkilediğini belirten 1995 doğumlu futbolcu, "Yerli Messi lakabı beni olumsuz etkiledi. Yaptığım güzel bir şey normal olarak algılandı ve insanlar her zaman benden en iyisini istedi. Bu tarz benzetmelerin futbolculara zarar verdiğini düşünüyorum. 'Yeni Messi' kelimesinin altında futbolcular ezilebiliyor." diye konuştu.

Muhammed Demirci'nin aklı hala Beşiktaş'ta

Ocak ayında 24 Erzincanspor'a transfer olan Muhammed Demirci, Erzincan'da 9 maçta 3 gol attı.

1995 doğumlu futbolcunun kariyerinde Beşiktaş, Gaziantep FK, Mouscron, İstanbulspor ve Erzincanspor gibi takımlar bulunuyor.