Muharrem İnce'nin kurultay konuşması

CHP Genel Başkanlığına aday Yalova milletvekili Muharrem İnce, 18.Olağanüstü kurultayında partililere seslendi. İnce, konuşmasında "CHP'de koltuğa yapışan genel başkan olmayacak" ifadelerini vurguladı.

KOLTUĞA YAPIŞAN GENEL BAŞKAN OLMAYACAK

"Artık Genel Başkan ne zaman istifa edecek diye tartışılmayacak, koltuğa yapışan Genel Başkan olmayacak. Tüzükte yazacak. Partiyi iktidar yapamayan genel başkan gidecek. Biz ise ülkenin sorunlarını konuşacağız. CHP'de sağa ve sola açılmayı tartışmalıyız."

Muharrem İnce'nin kurultay konuşması

İnce'nin konuşmalarının satır başları;

"Emekçiler, ezilenler, bir umutla güne başlayanlar merhaba. Sarı kaşlı, mavi gözlü devrimci merhaba Atatürk.. Selam olsun sizlere Kurtuluş Savaşı'mızın isimsiz kahramanları... Dostlarım, yoldaşlarım, omuzdaşlarım umut bir iddiadır, umut bir başlangıçtır. Umut geleceğe hazırlanmaktır. Bizim için imkansız yoktur, bahane yoktur, engel yoktur. Yürüyeceğiz hep beraber.

NASIL BİR TÜRKİYE İSTİYORSAK ÖYLE BİR CHP YAPACAĞIZ

Evlatlarımızın sokaklar da sopalarla dövülerek öldürülmemesi için buradayım. Cumhurbaşkanını Yüce Divan'a gönedrmek için buradayım. Diyarbakır'dan Rize'ye kardeşlik türküleri söyeleyeceğiz. Bana büyük isimler değil, bana büyük davaya inanmış isimler lazım. Nasıl bir Türkiye istiyorsak önce öyle bir CHP yapacağız.

İLKELERİMİZİ İTİBARSIZLAŞTIRMAYA HAYIR

Sağdan oy istemeye "evet" , partiye yeni isimler kazandırmaya "evet", ama ilkelerimizi itibarsızlaştırmaya "hayır".

HAZMEDEMİYORUM BEN BU SEÇİMİ

Cumhurbaşkanı adayımızı televizyondan öğrendim.  Bir Cumhuriyet düşmanının, Atatürk düşmanı bir adamın, Köşk'e çıkmasını hazmedemiyorum.. Hazmedemiyorum ben bu seçimi....

Muharrem İnce Kılıçdaroğlu taraftarlarını susturdu İZLE

MASAYA YUMRUĞUMU VURACAĞIM DİYOR

Masaya yumruğumu vuracağım diyor. Siparişle yumruğunuzuvurursanız sadece eliniz acır.  Kılıçdaroğlu disiplin diyor. Disipsizliği yapan kendisidir. "Korku duvarlarınuı yıkacağım" diyen sizdiniz. Yazık değil mi düğün salonunda kurultay yapıyoruz şimdi..Salonlar doluymuş.. Ben aradım, salonlar boş. Bu partiye neden oldunuz diyorlar bana işte bunun yüzünden aday oldum. Bu partiye düğün salonunda kurultay yaptırmamak için aday oldum.

AMACIM BAŞARIYA ULAŞMAK

Öğretmen sınıfı sadece susturur, başarıya taşıyamaz. Çocuklar ondan öğrendikleriyle başarılı olduklarında başarıya uğraşırlar. disiplin başarıya odaklanmayla olur. Partinin üyeleri sizin iktidar olacağınıza inanırsa kendiliğinden disiplin sağlanır.

ERDOĞAN DİKTATÖRLEŞİYORSA DİRENİŞ HAKTIR

Benim amacım birlikte haykırmak. Kongrelerini stadyumlarda yapan bir CHP yaratmak. Benim amacım umudun CHP'si, başarının, demokrasinin CHP'si olmaktır. Ben 3 kez milletvekili oldum. Türkiye'de bir zalim diktatörleşiyor. Erdoğan diktatörleşiyorsa direniş haktır. Ben başınızı dik gezdirmek için burdayım. Ben bu ülkeye vali atamak, müdür atamak için burdayım. Bu bozuk düzeni yıkıp yerine hakça bir düzen kurmak için burdayım. Bu köprüden önceki son çıkıştır. "

MUHARREM İNCE "BAŞBAKAN KEMAL" SLOGANINA YANIT VERDİ

"Başbakan Kemal", "Halkın umudu Kemal" sloganları atıldı. İnce, sloganlara  "İnşallah. Halkın umudu Kılıçdaroğlu ise inanın bende mutlu olurum. Ama sokak artık böyle demiyor.Sokakta insanlar böyle bağırıyor mu? Bana ne provakasyonu yapıyorsun." diyerek cevap verdi.

BU YÜRÜYÜŞÜN SON DURAĞI BAŞBAKANLIK

"Benim genel başkanlığımda, inşallah Başbakanlığımda kamuya alımlarda hiç bir mülakatta mezhep sorgulaması yapılamayacak. Bu yürüyüşün son durağı Başbakanlık'tır bunu biliyorum.

"SİZE CHP İKTİDARI VAADEDİYORUM"

Çalmayacağız, çaldırmayacağız, cesur ve çalışkan olacağız.Sizce CHP iktidarı vaadediyorum."