Murat Hazinedar servetine servet kattı

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi CHP Milletvekili Gamze İlgezdi'nin sahip oldukları servetin yankıları sürerken, CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da servetini katladığı ortaya çıktı.

10 MİLYONLUK İKİ GAYRİMENKUL

Akşam gazetesinin haberine göre, Murat Hazinedar, 30 Mart 2014'teki yerel seçimlerde CHP'den Beşiktaş Belediye Başkanı oldu. Hazinedar'ın başkan olmadan önce üzerine kayıtlı iki gayrimenkul bulunuyordu. Ancak başkanlıktaki daha birinci yılını doldurmadan Beşiktaş'ta biri Boğaz manzaralı villa ve biri de arsa olmak üzere piyasa değeri 10 milyon civarında 2 adet gayrimenkul daha satın aldı.

Murat Hazinedar servetine servet kattı

ARSANIN DEĞERİ 4-5 MİLYON LİRA

Beşiktaş Mecidiye Mahallesi Itrı Sokak’da bulunan gayrimenkullerden ilki Boğaz manzaralı 632 metre karelik arsa. Kayıtlarda, Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar‘ın yüzde 50 ortak hissedar olarak görüldüğü arsanın piyasa değeri 4-5 milyon lira civarında. Hazinedar, arsanın değerini katlamak için de 27 Mayıs'ta Beşiktaş Belediyesi’nden imar izni verdi.

Murat Hazinedar, arsayı aldıktan 19 gün sonra hemen bitişiğindeki parselde bulunan villayı da satın aldı. Hazinedar tamamı kendi üzerine kayıtlı olan villaya 5.5 milyon lira ödedi.

Murat Hazinedar servetine servet kattı

750 BİN LİRALIK CİP

2013 yılında sadece 21 bin lira vergi ödediği öğrenilen Hazinedar, bu iki gayrimenkulün yanı sıra yine başkan olduktan sonra eşine de piyasa değeri 750 bin lira olan son model bir cip aldı.

Rezidansta 3 daire sahibi CHP'li solcu vekil haberi

Murat Hazinedar servetine servet kattı