Murat Kurum'dan AK Parti'nin kuruluşunun 25. yıl dönümüne ilişkin paylaşım

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti’nin 25’inci kuruluş yıl dönümü vesilesiyle sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Kurum paylaşımında, "25. yılın kutlu olsun AK Parti. Milletimizle çeyrek asır, Türkiye geleceğe hazır" ifadelerini kullandı.

Ensonhaber Ensonhaber
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 14 Ağustos 2001'de Türkiye'nin 39. partisi olarak Türk siyasi hayatına giren AK Parti, siyasetteki 25'inci yılını kutluyor.

Bu önemli güne ilişkin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

TÜRKİYE İDEALİNİ OMUZLAYAN KUTLU YÜRÜYÜŞ

Murat Kurum yaptığı paylaşımda, 25 yıl önce bugün sadece bir partinin kurulmadığını, milletin değerlerini ve büyük Türkiye idealini omuzlayan kutlu bir yürüyüşün başladığını belirtti.

"AK PARTİ'MİZ, BUGÜN 25 YILLIK BÜYÜK BİR MÜCADELENİN, HİZMETİN VE DAVANIN ADIDIR"

Kurum, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletin iradesini siyasetin merkezine taşıyan, eserleriyle Türkiye'nin çehresini değiştiren AK Parti'miz, bugün 25 yıllık büyük bir mücadelenin, hizmetin ve davanın adıdır.

"25. YILIN KUTLU OLSUN AK PARTİ"

25. yılın kutlu olsun AK Parti.

Milletimizle çeyrek asır, Türkiye geleceğe hazır."