Nazlı Ilıcak Abdülkadir Selvi'ye köylüsün diye bağırdı

Nazlı Ilıcak Abdülkadir Selvi'ye köylüsün diye bağırdı

Cem Küçük'ün yazısına göre, Nazlı Ilıcak, Selvi'ye "Pis taşralı. Sen köylüsün. Asla burada olmayı hak etmiyorsun. Kulağını çektireceğim senin" dedi. Selvi de bunun üzerine, 'Evet taşralıyım, gurur duyuyorum. Sizin gibi halkına düşman Beyaz Türk değilim" cevabını verdi.

Nazlı Ilıcak Abdülkadir Selvi'ye köylüsün diye bağırdı

İŞTE O YAZI

İşte bu Nazlı Ilıcak geçtiğimiz salı günü Dört Bir Taraf'tan sonra Ankara Temsilcimiz Abdülkadir Selvi'ye öyle bir çirkinlik yapmış ki, ruhunu satmamış cemaat mensuplarını da bu olay çok rahatsız edecektir. Abdülkadir Selvi kibarlığı ve nezaketiyle medyanın en saygın isimlerinden biridir. Yayın sırasında Selvi tarafından paramparça edilen, geçmişte kendisinin yaptığı yolsuzluklar ortaya çıkan Ilıcak yayın çıkışı herkesin içinde Selvi'ye, 'Pis taşralı. Sen köylüsün. Asla burada olmayı hak etmiyorsun. Kulağını çektireceğim senin' diye aklınca aşağılıyor. Selvi bunun üzerine, 'Evet taşralıyım, gurur duyuyorum. Sizin gibi halkına düşman Beyaz Türk değilim' diye cevap veriyor. Ilıcak da bunun üstüne, 'Evet ben Beyaz Türk'üm. Senin gibi pis köylü, taşralı değilim' diyor. Çığlık çığlığa bağırıyor. CNN Türk koridorlarında herkes bunu duyuyor ve iğrenç hakaretlerden utanıyor.

İÇİNDEKİ BEYAZ TÜRK FAŞİSTİ ORTAYA ÇIKIYOR

Nazlı Ilıcak bu. Zora düşünce içindeki Beyaz Türk faşisti ortaya çıkıyor. Gümüşhane'nin Kelkit kasabasından gelen bir taşralı olan Aydın Doğan'ın kanalında taşradan İstanbul'a gelmiş 14 milyon insana küfrediyor Ilıcak. Kendi babasını içeri tıkan 27 Mayıs darbecilerinin ağzıyla konuşuyor. 'Biz bu ülkeyi Hasolara Memolara yedirmeyiz' denen CHP zihniyetinin ta kendisidir Ilıcak. Bunu bütün Türkiye gördü artık. Zaten zamanında Sema Doğan'a da alaycı bir dille, aynı faşist kafayla saldırmıştı. Ilıcak'ın Abdülkadir Selvi'ye yaptığı terbiyesizlik aslında bu halkın çoğunluğuna yapılmıştır...

PİS TAŞRALI DEDİĞİN ARTIK BU DEVLETİ YÖNETİYOR

Pis taşralı, pis köylü diye aşağılanan bu halkın çoğunluğu artık bu devleti ve ülkeyi yönetiyor. Nazlı Ilıcak ve onun gibilerin hazmedemediği budur.

YAZININ KAYNAĞINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ