Nihat Hatipoğlu ATV'den ne kadar ücret aldı

Nihat Hatipoğlu ATV'den ne kadar ücret aldı

ATV'deki iftar ve sahur programıyla Ramazan boyunca reyting listesinin zirvesinde yer alan Nihat Hatipoğlu'nun ne kadar ücret aldığını Ali Eyüboğlu açıkladı. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Nihat Hatipoğlu'nun Kadir Gecesi üç program yaptığının altını çizerek, bu reytingi pop starların bile almadığına dikkat çekti.

DİZİ OYUNCULARINDAN ÇOK DAHA DÜŞÜK ÜCRET

"Popstar ötesidir Nihat Hatipoğlu'nun durumu..." diyen Ali Eyüboğlu yazısında şu ifadelere yer verdi. Dizi oyuncularına kıyaslandığında ve aldığı reyting göz önüne alındığında çok düşük ücret alan Hatipoğlu'nun haftalık ücreti 20 bin gibi bir rakama denk geliyor.

HANGİ POPSTAR BUNU BAŞARABİLİR

İkincisi; popstarların fanları ağırlıklı olarak gençler, Nihat Hatipoğlu'nun sevenleri ise 7'den 77'ye her yaş grubundan...

YAPTIĞI İŞİN ÇOK ALTINDA PARA KAZANIYOR

Nihat Hatipoğlu, tartışmasız son zamanlarda Türkçe konuşan Müslümanların fenomenidir, ama "kaşesi", yani yaptığı iş karşılığında aldığı para henüz "popstar"ların bir konserden kazandığının onda biri kadar.

Bildiğim kadarıyla Hatipoğlu, Ramazan'daki iftar ve sahur programları için ATV'den 80 bin lira aldı. Hatipoğlu'nun ekstrasıysa 6-8 bin lira civarında.

Özetle demem o ki, "popstarlar"a oranla Hatipoğlu'nun reytingi yüksek, seveni çok, ama kazancı düşük"