Daha fazla menzil isteyenlere: Elektrikli Skywell ET5 Long Range Türkiye’de satışa çıkıyor
ensonhaber.com

Elektrikli otomobillere olan ilginin oldukça arttığı son yıllarda rekabet iyice kızıştı. Özellikle Avrupa'da satışların artması, Çinli üreticilerin de dikkatini çekiyor.

Bu şirketlerden birisi de 2021'in başında Avrupa pazarına giriş yapan Skywell. Çinli marka, Avrupa'nın ardından Türkiye pazarında boy göstermeye başlamıştı.

Skywell ET5 Lounge Range Türkiye'de satışa sunuluyor

Skywell, uzatılmış menzil sunan ET5 Long Range Legend ve ET5 Long Range Exclusive adındaki iki yeni donanım seçeneğini mart ayında satışa sunuyor.

86 kwh yüksek kapasiteli bataryası sayesinde, şehir içinde 646 km’ye kadar menzil sunabilen ET5 Long Range Legend’ın anahtar teslimi fiyatı 1 milyon 499 bin TL’den, ET5 Long Range Exclusive’in anahtar teslimi fiyatı ise 1 milyon 899 bin TL’den başlıyor.

SKYWELL’in özellikle son 10 yılda elde ettiği yeni nesil enerjili araçlar alanındaki tecrübesi sonucunda üretilen ET5; güçlü görünümü, akıllı bağlantı sistemleri, otomatik sürüş destek sistemleri ve yüksek menzili ile kısa zamanda Türkiye’deki elektrikli araç seçenekleri arasında üst sıralara tırmandı.

150 kW gücündeki elektrikli SUV, 0-100 km/s hızlanmasını 9.6 saniyede tamamlıyor. SKYWELL ET5 Long Range Legend’ın AC şarj cihazı gücü 6,6 kw ve yüzde 20’den yüzde 70 seviyesine dolumu ise yaklaşık 63 dakika sürüyor.