Honda Civic modellerinde nisan ayı kampanyaları
ensonhaber.com

Teknolojisinde Honda mühendisliği imzasını taşıyan ve yakıt verimliliği ile öne çıkan Honda Civic modelleri, ülkemizde oldukça iyi satış rakamları elde ediyor.

Honda Civic Sedan, şu anda iki farklı motor seçeneği ve üç farklı versiyonla Türkiye'deki müşterileriyle buluşuyor.

Bir önceki neslinde de olan 182 PS gücünde 240 Nm tork üreten Turbo benzinli motor, performanslı ve atik bir sürüş sağlarken; 129 PS güce ve 180 Nm torka sahip yeni nesil Turbo LPG’li motor ise, önceki nesillerinden aldığı ilhamla çok daha güçlü, teknolojik ve ekonomik bir sürüş sunuyor.

Civic Sedan ailesi; Elegance, Premium ve Executive+ olarak belirlenmiş donanım seçenekleriyle ülkemizde satışa sunuluyor.

honda civic

Honda Civic nisan ayı kampanyaları

Honda mühendisliği ile yenilenen ve geliştirilmiş özellikleriyle öne çıkan Honda Civic sedan modellerine özel avantajlı alım fırsatları sunuluyor.

Honda Civic Sedan’ın tüm ECO donanım paketlerinde geçerli olacak kampanyada, yüzde 0,99 faiz oranı ve 15 ay taksit imkanı ile 120 bin TL’ye kadar kredi kullanımı imkanı tanınıyor.

Modern dış tasarımı ve retro iç tasarımının yanı sıra turbo motoru ile yüksek verimlilik ve performans sunan Civic sedan modellerine, cazip fırsatlarla sahip olmak isteyenlerin Honda bayilerine uğraması yeterli oluyor.

HONDA CİVİC

honda civic sedan

honda civic

HONDA CIVIC

HONDA CIVIC

HONDA CIVIC

HONDA CIVIC

HONDA CIVIC

HONDA CIVIC

HONDA CIVIC

HONDA CIVIC

HONDA CIVIC

HONDA CIVIC

HONDA CIVIC

HONDA CIVIC