Yeni Nissan Juke Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri
AA & Ensonhaber

Nissan'ın Sunderland fabrikasında üretilen Juke, yenilenen tasarımıyla ve özellikleriyle ülkemizde satışa çıktı.

Nissan'ın tasarımcıları ve mühendisleri, yeni sarı rengin yanı sıra, yeniden tasarlanan orta konsol ve gösterge paneliyle araç içi yaşam kalitesini yükseltmek için Juke'un iç mekanında önemli değişiklikler yaptı.

Otomobilin, N-Sport donanım paketinde, yeni sarı gövde renginin etkisi, siyah tavan, siyah yan aynalar, N-Sport jantlar ve dış detaylar, ön ızgara ve A-B sütunları kontrastıyla daha da artıyor.

İç mekanda, Nissan'ın tasarım ve mühendislik birimlerinin önemli çalışmaları araçtaki yaşam kalitesini artırdı.

İç mekan detayları

Köşeden köşeye 12,3 inç dokunmatik multimedya ekranı, ekranın en ucundaki dokunmatik kontrolleri rahat erişilebilir hale getirmek ve aynı zamanda Juke müşterilerinin sevdiği kokpit hissini geliştirmek için sürücüye doğru 8 derece eğimli hale getirildi.

12,3 inç full TFT dijital gösterge paneli yüksek çözünürlüklü ekranı (1920x720 piksel) ile sürücünün kendi tercihlerine göre ekranda yer alan bilgi kombinasyonunu gösterecek şekilde yapılandırmasına olanak tanıyor.

Yeni Nissan Juke ile tüm donanım seviyelerinde standart olarak kablosuz Apple CarPlay ve kablosuz Android Auto özelliği bulunuyor.

Motor seçenekleri

Juke'un kaputunun altında verimli bir 1.0 litrelik üç silindirli DIG-T turbo şarjlı benzinli motor bulunuyor. Kompakt ve hafif olan motor, Juke'a sahiplerinin beklediği sürüş keyfi özelliğini kazandırıyor.

Nissan Juke, 115PS güç ve 200Nm maksimum tork üretiyor. Yalnızca benzinli ve otomatik şanzıman seçeneğiyle Türkiye'ye gelen model, sportif 7 ileri çift kavramalı (DCT) şanzıman ve sürüş modu seçenekleri (Eco, Standart, Sport) bulunuyor.

Yeni Nissan Juke Türkiye fiyatı

Yeni Nissan Juke 1 milyon 409 bin 900 liradan başlayan fiyatlar ve lansmana özel kampanya seçenekleriyle sınırlı süre için Nissan Yetkili Satıcıları'ndaki yerini aldı.