Murat Kurum: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız
AA

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyaret kapsamında geldiği Konya’da Seydişehir Seydi Şifa Termal Tesileri’nin açılışına katıldı.

Burada konuşan Bakan Murat Kurum, heyecanlı, coşkulu ve mutlu olduklarını dile getirerek, “Bugün Seydişehirimiz’e verdiğimiz sözleri yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz. Bugün; Seydişehirimiz’in ekonomisine, istihdamına katkı sağlayacak Seydi Şifa Termal Tesisimizin ve Kuğulu Park Çevre Güzelleştirme Projemizin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Seydişehirimiz’in marka değerine değer katacak, cazibe merkezi haline getirecek tüm yatırımlarımız, projelerimiz ülkemiz için, milletimiz için, Konyamız için, Seydişehirimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

"MİLYARLARCA LİRALIK YATIRIMI HAYATA GEÇİRDİK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; ülkenin dört bir yanında, 81 şehri kalkındıracak çevre dostu projeleri bir bir hayata geçirdiklerini aktaran Bakan Kurum, “Hem medeniyetimizin izlerini taşıyan hem de dünyada ‘Ben de varım' diyebilen şehirler kuruyoruz. Bu anlayışla bugüne kadar sosyal konuttan kentsel dönüşüme, millet bahçelerinden tarihi kent meydanlarının yeniden gün yüzüne çıkartılmasına, eski sanayi sitelerinin daha modern alanlara taşınmasından çevre yatırımlarımıza kadar bütün Türkiye’de milyarlarca liralık dev projeleri hayata geçirdik” ifadelerini kullandı.

Murat Kurum: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız VİDEO

Murat Kurum: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız

"HER HİZMETİ MİLLETİMİZ İÇİN HAYATA GEÇİRİYORUZ"

Siyasetlerinin eser ve hizmet siyaseti olduğunun altını çizen Murat Kurum, “Biz, siyaseti milletimize ve memleketimize hizmet etmek için bir vesile olarak görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; yaptığımız her hizmeti milletimiz için hayata geçiriyoruz. İnşallah 1,5 yıl içerisinde atacağımız adımlarla, yapacağımız çalışmalarla da 2023, hizmetlerimizi taçlandıracağımız yeni bir zafer yılı olacak. Bakın biz millete hizmet yolunda aşk ile çalışırken, yine bugünlerde birileri yalanlarla, iftiralarla ülke yandı bitti diye ortalığı kasıp kavuruyor. Ama bizi asla bu tartışmaların içeresinde bulamazlar.

"BİZİ ARAYANLAR HİZMET ALANLARINDA BULURLAR"

Bizi arayanlar Konya’da Türkiye’nin ilk sıfır atık sanayisini kurarken bulurlar, Şükran Mahallesinde kentsel dönüşüm şantiyesinde bulurlar. Mevlana Meydanını, Mevlana Çarşısını, Altın Çarşı’yı yeniden ihya ederken bulurken, Meram’da millet bahçesinde fidanlarımızı toprakla buluştururken bulurlar. Bizi arayanlar Kulu’da, Cihanbeyli’de, Altınekin’de, Seydişehir’de, Beyşehir’de, Derebucak’ta bulurlar, Konyamız’ın tüm ilçelerinde bulurlar. Bizi arayanlar Şırnak’ın yollarında, Edirne’nin yollarında bulurlar. Bizi arayan Konya’nın, Trabzon’un, Sakarya’nın, Hatay’ın yollarında bulur. Bizi arayan İzmir’de, Bayraklı’da bulur. Bizi arayan Antalya’da, Muğla’da, yangın bölgelerinde; Karadeniz’de sel bölgelerinde bulur. Bizi arayanlar tıpkı bugün olduğu gibi Seydişehir’in mahallerinde; Akçalar’da, Bahçelievler’de, Boyalı’da, Tepecik’de, Susuz’da bulur. Bizi arayanlar baretlerini takmış, çizmelerini giymiş olarak; milletimizin yuvalarının inşa edildiği şantiyelerde bulurlar.

Murat Kurum: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız

"BİZİ ARAYANLAR CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA BULURLAR"

Bakın daha bir ay önce Konya Ardıçlı’da bin 57, bir hafta önce de İzmir’de tamamladığımız 596 konutumuzu ve 145 iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim ettik. İşte bunun için diyoruz ki bizi kimse; onlar gibi; ‘Türkiye solarsa sulayın, büyürse budayın’ diyenlerin yanında bulamaz. Bizi arayanlar ‘Başaramayacaksınız, bu millete diz çöktüremeyeceksiniz’ diye haykıran; liderimiz, cumhurbaşkanımız, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında bulurlar” şeklinde konuştu.

"YENİ BİR 20 YIL İÇİN CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ"

Kurum, sözlerine şöyle devam etti:

"Konya'mız davaya sadakatin, vefanın beldesidir. Konya, liderine her zaman vefa göstermiştir, göstermeye de devam edecektir. Hamdolsun Seydişehirli kardeşlerimiz de 14 Ağustos 2001'de çıktığımız bu kutlu davamızda her zaman bizlerin yanında oldu. 2023'e yaklaştığımız bu dönemde Cumhur İttifakı olarak gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mahalle mahalle, sokak sokak gezecek, çalmadık hiçbir kapı bırakmayacağız. 20 yılda bu ülkeyi baştan aşağı değiştiren, geleceğe taşıyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 2023'te yeniden, yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız."

Konuşmaların ardından termal tesisin açılışı kurdele kesimiyle gerçekleştirildi. Daha sonra Kurum ve beraberindeki heyet tesiste incelemelerde bulundu.

Murat Kurum: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)