AA & Ensonhaber

Genel seçim yenilgisinin ardından partisinin kurultayında da eski sağ kolu Özgür Özel tarafından da yenilerek genel başkanlık koltuğunu kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimler yaklaşırken siyasetten uzak durmuyor.

Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ile bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

CHP'den yapılan açıklamada, Özel'in, önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da bir araya geldiği belirtildi.

Özel, "Vefa, iktidar yaparak olur" demişti

Özel, törendeki konuşmasında "‘Kemal Bey’e vefalı olun’ diyorlar. Bir önceki genel başkana vefa, partisini iktidar yaparak olur." dedi. Bu açıklamanın ardından Özel, Tunceli ziyareti sonrası dönüşte Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde buluştu.

Özel, dün CHP Tunceli eski Milletvekili Kamer Genç’in 8'inci ölüm yıl dönümü için düzenlenen anma töreninden sonra Ankara’ya döndü ve Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

"Sahaya in" önerisine Kılıçdaroğlu sıcak bakmadı

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri’nde baş başa yenen yemekte, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı belirtildi. 19.40’ta başlayan yemek geç saatlere kadar sürdü.

Kulislerde; yeni yönetimin, Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimlerde sahaya inmesini teklif ettiği ancak kendisinin buna sıcak bakmadığı belirtildi.