Rafael Leao, Türkiye'ye geleceği iddialarına yanıt verdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu ileri sürülen Rafael Leao, sosyal medyadan konuya dair bir yorum yaptı.
Fenerbahçe ve Galatasaray ile transferde anılan Rafael Leao, DAZN Portugal'ın, "Rafael Leao Türkiye'ye imza atmaya yakın" haberine yaptığı yorumla gündem oldu.
Portekizli yıldız, söz konusu paylaşımın altına "Sezon öncesi hazırlıklarıma başlamak üzereyim." yorumunu yaptı.

GELECEĞİ İÇİN AÇIKLAMA
Transferi için Leao, "Kulüple kariyerimde yeni bir deneyim olasılığı hakkında konuşmuştum. Bunun olup olmayacağını bilmiyorum, 29'unda oraya (Milan'a) gitmem gerekiyor ve orada olduğum sürece, bana her şeyi veren formama her zaman saygı duyarak elimden gelenin en iyisini vereceğim." dedi.
Deneyimli oyuncu ayrıca, "Bana her açıdan çok yardımcı oldular ancak hayatta başka şeyler için de hedeflerimiz var ve eğer bu olursa seçenekleri değerlendireceğim, ama ben hala bir Milan oyuncusuyum." sözlerini sarf etti.

PİYASA DEĞERİ 50 MİLYON EURO
Güncel piyasa değeri 50 milyon euro olarak gösterilen 27 yaşındaki Rafael Leao'nun, kulübü Milan ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.

SEZON PERFORMANSI
Milan'da geride kalan sezonda 31 maçta süre bulan Rafael Leao, 10 gol attı ve 3 asist yaptı.
Leao ülkesi Portekiz'in 2026 FIFA Dünya Kupası kadrosunda yer almıştı.

Fenerbahçe'den transfer iddialarına yalanlama