Ramadan Çaysever kimdir

Sabah yazarı Bülent Cankurt, Türkiye'nin gündemini değiştirecek bomba bir magazin haberine imza attı. ABD İstanbul Başkonsolosu bir Türk genci ile dünya evine giriyor..

RAMADAN ÇAYSEVER KİMDİR

Ramadan Çaysever Türkiye'deki dans müzik dünyasının en renkli isimlerinden biri. Bir yandan Londra bir yandan da İstanbul'da devam ettirdiği sahne çalışmaları yüzünden iki şehirde yaşıyor denilebilir.

ALBÜM ÇIKARDI

Ramadan, senelerdir sürdürdüğü sahne çalışmaları ardından DJ/Prodüktör Süpermatik ile bir araya gelerek, 2010 yılında tüm söz ve müzikleri kendine ait parçalardan oluşan albümü Hazır mısın'ı çıkardı. Ramadan bu albümden ilk video klibini de "aşık olasım var" adlı şarkıya çekti.

Ramadan - Diskotek HD Klip İZLE

Ramadan Çaysever kimdir

RAMADAN Dansedicem HD Klip İZLE

DİPLOMASİ CEMİYETİNİN ARANAN YÜZÜ

Ramadan Çaysever müzik aşkının yanı sıra diplomasi ve iş dünyası tarafından da yakından tanınıyor. Diplomasi dünyası Ramadan Çaysever için diplomasi cemiyetinin aranan yüzü olarak diyor.

Ramadan Çaysever kimdir

Megastar Tarkan'ı da tanıyor, Rahmi Koç'u da.. Birgün Okan Bayülgen'in Disco Kralı'na konuk oluyor, bir başka gün müzik kanallarında klipleri yayınlanıyor.

İlgi alanları bu kadar geniş ve bu kadar sosyal bir ilişki ağına sahip Ramadan Çaysever Türkiye ve Ortadoğu'daki meselelerle de yakından ilgileniyor.

TÜRK VE ORTADOĞU TARİHİNE ÖZEL İLGİSİ VAR

Charles F. Hunter, 1990'dan bu yana mensubu olduğu ABD Dışişleri Bakanlığı'nda 'Kıdemli müşavir' unvanına sahip olan bir diplomat. Türkçe dil eğitiminin ardından, Eylül 2013'te ABD'nin İstanbul Başkonsolosu olarak Türkiye'deki görevine başladı. Hunter, yakın dönemde Irak'ta ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği Basın ve Kültür Konsolosu (2011-12) ve Suriye Şam Büyükelçiliği Başmüsteşarı ve Maslahatgüzarı (2009-11) olarak görev yaptı. Hunter; Türkçe, Arapça ve Fransızca konuşuyor. Appleton-Wisconsin doğumlu olan Hunter, Lawrence Üniversitesi'nden (Fransızca) lisans derecesi ile Stanford Üniversitesi'nden master ve doktora (Fransızca ve Beşeri Bilimler) derecelerine sahip. Özel ilgi alanları arasında; müzik (özellikle acapella), okuma, yemek pişirme, mimari, Türk ve Ortadoğu tarihi bulunuyor.

Ramadan Çaysever kimdir