ANTALYA 12. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ

Yayınlanma:
İLAN
T.C. ANTALYA 12. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN

ESAS NO : 2024/230 Esas
Davacı Hasan Çeviktarafından davalılarAli Rıza Varış, Zerrin Kılınç ve Süleyman Şener aleyhine açılan, Antalya ili Muratpaşa ilçesi Bayındır mah. 1468 ada 6 parsel 3. kat 5. nolu bağımsız bölüme ilişkinTapu İptali ve Tescil talepli açılan davada;
Davalı Süleyman Şener tüm aramalara rağmen bulunamamış ve adres araştırmasından da bir netice alınamadığından bilirkişiler tarafından düzenlenen 04/11/2025 tarihli ek raporun ilanen tebliğine karar verilmiştir.
İnşaat Mühendisleri Abdulaziz Dalgıç ve Gökhan Uzman, Fen bilirkişisi Mehmet Atalay ve GDO Uzmanı Hilal Erdaştarafından düzenlenen ek rapor ile;Antalya ili Muratpaşa ilçesi Bayındır mah. 1468 ada 6 parsel 3. kat 5. Nolu taşınmazın devir tarihindeki (08/02/2018) değerinin 237.908,50TL olabileceği, devir tarihindeki 1/2 hisse değerinin 118.954,25TL olabileceği yönünde tespit ve kanaate varıldığı bildirilmiştir.
Adli Tıp Kurumu Fizik İhtisas Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan raporda: incelenen Afyon 2. Noterliğince düzenlenen 29/12/2011 tarih, 10162 yevmiye sayılı vekaletname üzerinden bulunanHasan Çevik adına atılı imza ile Hasan Çevik'in mukayese imzaları arasında; uygunluk ve benzerlikler saptandığından söz konusu imzanın Hasan Çevik'in eli ürünü olduğu şeklinde rapor düzenlenmiştir.
Bu ilanın gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 7 gün sonra tebligat yapılmış sayılır ve bilirkişi ek raporu ve ATK raporuna karşı beyanda bulunmasüresi HMK 122 ve 127. maddelerine göre tebliğden itibaren 2 haftadır. 03/04/2025

#ilangovtr Basın no ILN02455462