Gece bir bardak portakal suyu içerseniz...

Sağlıklı beslenmek ve sağlıklı içecekler tüketmek... Hayatımızın her alanında duyduğumuz bu ifadeler, oldukça önemli.

Sağlıklı beslenmek ve sağlıklı içecekler tüketmek, uzun yaşamanın önünü açar.Bu sayede kişi daha sağlıklı ve dayanıklı bir hale gelir.

Bu sağlıklı içeceklere portakal suyunu örnek verebiliriz. Kahvaltıların vazgeçilmezi olan portakal suyu, sağlığa olan faydalarıyla tam bir bulunmaz nimet..

Böbrekleri koruyan ve böbrek taşı oluşumunu önleyen portakal suyu, kanserli hücrelerle de savaşıyor. Kanser çağımızın en büyük hastalıklarından olan kanserle savaşan portakal suyunu sofralarınızdan eksik etmemeye çalışın.

Saç köklerini besleyen ve bu sayede dökülmeleri de engelleyen portakal suyu, daha parlak bir görünüme kavuşmayı sağlayacak.

Kabızlık ve ishal için de doğal bir çözüm olan portakal suyu, ücut fonksiyonlarının daha sağlıklı işlemesine katkıda bulunuyor.

Tip2 diyabet için önerilen taze portakal suyu, kan şekerini dengede tutma görevin üstlenmektedir. Bu sayede diyabete karşı olan savaşınızda size destek olur.

Tüm bu faydalarıyla sınırlı kalmayan portakal suyu, ağız kokusuna da iyi geliyor ve bu rahatsız edici durumu sonlandırıyor.

Ağız kokusuna portakal suyu

Portakalın ağzı nemli tutan ve bakterilerden koruyan tükürük üretimine yardımcı olduğunu ortaya çıktı.

Günde 1-2 bardak içmeye başlayabilir veya bir gece önceden demleyip, buzdolabında soğuturak ertesi gün tüketebilirsiniz.

Ağız kokusundan kurtulmak için, portakal suyu i.mek oldukça zahmetsiz bir yol olacaktır. Günlük hayatı etkileyen ve kişiyi zora sokan ağız kokusu, kısa bir süre sonra da tarihe karışacak.

Gece bir bardak portakal suyu içerseniz...

Portakal suyunun besin değeri

1 su bardağı portakal suyu 120,00 kaloridir. Portakal suyu içeriğinde 29,28 Karbonhidrat(g), 0,80 Protein(g), 0,33 yağ(g), 0,22 lif(g), 12,00 Sodyum(mg), 648,00 potasyum(mg), 34,00 Kalsiyum(mg), 0,18 ve Demir barındırır.