İzmir’deki En İyi Medikal Estetik Uzmanları
ensonhaber.com

İzmir’deki en iyi medikal estetik uzmanlarına internet üzerinden ulaşma şansınız vardır. Yılların deneyimlerine sahip olan medikal estetik uzmanları bu nedenle %100 garantili bir şekilde hizmet sunuyor. Kurumsal sitesinden günün her saati dilediğiniz estetik uygulamalar için online olarak randevu oluşturabilirsiniz.

Medikal estetik hizmetleri yüksek deneyim gerektirir. Bu nedenle İzmir’deki amatör medikal estetik merkezlerinden uzak durmanız önemlidir. Bunun yerine kurumsal kimlikli ve garantili bir şekilde hizmetler sunan profesyonel medikal estetik merkezlerini güvenle tercih edebilirsiniz. Lider İzmir medikal estetik uzmanlarından son dönemlerin en çok tercih edilen estetik uygulamalarından olan izmir Fransız askısı uygulamasından risksiz bir şekilde faydalanabilirsiniz.

En İyi Medikal Estetik Uzmanları Neden Tercih Ediliyor?

Medikal estetik hizmetleri yüksek özveri gerektirir. Bu işlemlerde yapılan en küçük hatalar beraberinde müşteri memnuniyetsizliğine neden olur. Bu bakımdan İzmir Fransız askısı ve diğer estetik işlemlerde beklentilerinize hitap eden medikal estetik uzmanlarından hizmet almalısınız. İzmir’in en kaliteli medikal estetik uzmanları birçok nedenlerden dolayı tercih ediliyor.

Uzmanların tümü gerekli eğitimleri başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Bu kapsamda risk faktörleri olmadan estetik hizmetler sunuluyor. İzmir genelinde yer alan birçok medikal estetik merkezlerinde yüksek fiyat tarifeleri uygulanıyor. Bu da sizlerin ekonomik yönden dezavantajlı olmanıza neden oluyor. Fakat en gözde İzmir medikal estetik uzmanları sitesini incelediğinizde daha cazip fiyat listesi sunulduğunu gözlemleyebilirsiniz.

En İyi Medikal Estetik Uzmanları Özellikleri

Profesyonel İzmir medikal estetik uzmanları birçok özelliklere sahiptir. Uzmanların tümü pratik bir şekilde İzmir dudak dolgusu hizmetini sunuyor. Dudak dolgusu en zorlu estetik uygulamalar arasında yer alıyor. Bu uygulamanın deneyimsiz medikal estetik uzmanları tarafından gerçekleştirilmesi ağız ve dudak sağlığı açısından risk faktörleri oluşturabilir. İzmir’in en iyi medikal estetik uzmanları kendi yetenekleri ile beraber yüksek teknolojili cihazlar üzerinden tüm estetik işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu bakımdan İzmir ameliyatsız yüz germe gibi estetik uygulamaları sırasında herhangi bir ağrı hissetmeniz söz konusu değildir.

İzmir En İyi Medikal Estetik Uzmanları Avantajları

İzmir en iyi medikal estetik uzmanları işlemler için birçok avantajlar sunuyor. İnternet dünyası üzerinden İzmir dudak dolgusu ve diğer işlemlerde ek ücretler talep etmiyor. Bu bakımdan tüm estetik uygulamalarından net bir fiyat tarifesi üzerinden hizmet almanız mümkündür. İzmir en güvenilir medikal estetik uzmanları 2021 yılında da indirimli fiyat listesi uyguluyor. Bu kapsamda tüm estetik işlemlerden minimum bir maliyet üzerinden faydalanmanız sağlanıyor. Medikal estetik uzmanları kurumsal web sitesi üzerinden 2021 yılı boyunca en güncel ve bol referans katalogları sunuyor. Bu kapsamda İzmir ve çevresinden yoğun bir şekilde tercih ediliyor.

Geniş Estetik Uygulama Katalogları

İzmir en iyi medikal estetik uzmanları İzmir ameliyatsız yüz germe dışında birçok estetik uygulamalara imza atıyor. Medikal estetik uzmanları sitesini incelediğinizde karın ve dudak germe, kaş kaldırma, botoks ve daha birçok estetik uygulamalar olduğunu görebilirsiniz. İzmir en iyi medikal estetik uzmanları siteleri kuruluş tarihi bakımından Ege Bölgesi’nin en köklü İzmir ameliyatsız yüz germe medikal estetik siteleridir. Bu sebeple diğer illerimiz üzerinden de yoğun bir şekilde tercih ediliyor.

Medikal Estetik Hizmetleri

İzmir en iyi medikal estetik uzmanları sitesi birçok medikal estetik firmaları sitelerinden farklıdır. Bu kapsamda İzmir ve diğer illerden evinizin konforunda İzmir profesyonel medikal estetik uzmanları sitesinden hızlı bir biçimde randevu formu doldurabilirsiniz. Bunun haricinde sitede yer alan Online Müşteri Destek Hizmetleri üzerinden medikal İzmir dudak dolgusu konusunda merak ettiğiniz tüm ayrıntılar hakkında da kapsamlı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

İzmirdeki En İyi Medikal Estetik Uzmanlarını Sizler İçin listeledik.

Dr. Osman Baş – Mayasante İzmir

10.03.1962 İzmir doğumlu. İlk , orta ve lise öğrenimini İzmir de tamamladıktan sonra 1985 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılına kadar İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hekimlik hizmeti yaptı. Aynı dönemde özel kliniğinde hizmet verdi. 2004 yılında ​ Sağlık Bakanlığı onaylı Medikal Estetik Uygulama Sertifika Programını ve Hipnoz Uygulama Sertifika Programını (Yeditepe Üniversitesi) tamamlamıştır​ . 2004 tarihinden itibaren kendine ait ​ Özel Mayasante Polikliniğinde ​ medikal estetik hekimliği görevini sürdürmektedir. 2016-2018 yıllarında Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik Hekimliği Master programını tamamlamıştır. O yıldan itibaren Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik alanın çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süre içersinde çok sayıda yurt içi ve yurt dışı eğitim , workshop ve kongreler katıldı. 2017 Tarihinden itibaren Dinamik İp Askı, Ameliyatsız yüz germe uygulamasıyla bilinen Aptos firmasının Uluslararası eğitimcisidir. Ülkemizde akıllı dolgu olarakta bilinen Ellansé dolgularının ulusal eğitim doktorluğunu yürütmektedir. Hali hazırda Medikal Estetik Hekimleri Derneği kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir.

Adres : Dr. Mustafa Enver Bey Cd. No:31/A, 35220 Konak/İzmir

Telefon : +90 551 387 00 97

Mail :

Dr. Tuba Kavala Dr. Soner Uyanık Dr. Ersin Çevikalp Dr. Deniz Aracı Dr. Feza Vardar Dr. Devrim Elmas Dr. Hale Hepçimen Dr. Pelin Taşdemir Dr. Mert Zeytinoğlu