Koronavirüse karşı bioenerji tedavisi
ensonhaber.com

Çin'de ortaya çıkan koronavirüs, tüm dünyaya yayıldı.

Aşının bulunmasıyla birlikte bazı ülkeler normalleşmeye doğru adım adım ilerlerken aşı dışında farklı tedavi yöntemleri de zaman zaman gündeme geliyor.

Anadolu'nun farklı bölgelerinde koronavirüse yakalanmamak için bağışıklığı güçlendirici karışımların önerileri yapılırken yeni bir tedavi yönetimi daha gündeme geldi.

KORONAVİRÜS HASTASINA 5 GÜNDE TEDAVİ

Adana'da bioenerji konusunda çalışmalar yapan Yusuf Sağlam, koronavirüse yakalanan hastaları bioenerji tedavisi ile 5 ile 7 gün arasında sağlığına kavuşturduğunu söyledi.

Bu yöntem ile çevresinde çok sayıda kişide sonuç aldığını ifade eden Yusuf Sağlam, koronavirüsün yanı sıra diğer hastaları da bioenerji yöntemi ile sağlığına kavuşturduğunu savunuyor.

Türkiye'de bu alanda önemli çalışmaların yapıldığını anlatan Yusuf Sağlam, çalışmaların daha da ileriye gitmesi için bioenerji uzmanlarına değer verilmesini istiyor.

Bioenerji uzmanı Sağlam, tedavi ettiğini söylediği hastaların görüntülerini Instagram hesabından paylaşıyor.

Koronavirüse karşı bioenerji tedavisi

Koronavirüse karşı bioenerji tedavisi

Yusuf Sağlam'ın koronavirüs hastalarını iyileştirdiğine inananlar kadar inanmayanlar da var.  Sağlık Bakanlığı, her fırsatta insanların koronavirüse karşı aşı yaptırmasını istiyor.