Şampiyonlar Ligi heyecanı: Barcelona ve Stuttgart galip geldi

Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Barcelona, sahasında Feyenoord'u 5-1 mağlup etti. Stuttgart ise evinde Viking'i 3-1'lik skorla yendi.

Ensonhaber / AA
Şampiyonlar Ligi heyecanı: Barcelona ve Stuttgart galip geldi
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında iki maç yapıldı.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun ilk haftasında Barcelona-Feyenoord ve Stuttgart-Viking maçları oynandı.

BARCELONA'DAN 5 GOLLÜ GALİBİYET

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinin karşılaştığı mücadelede İspanya ekibi Barcelona, sahasında Hollanda temsilcisi Feyenoord'u Raphinha (2), Karim Adeyemi, Lamine Yamal ve Gabriel Jesus'un attığı gollerle 5-1 yendi.

Konuk ekibin golünü Sem Steijn kaydetti.

STUTTGART, VIKING'I YENDİ

Sarı-kırmızılıların bir diğer rakibi Almanya'nın Stuttgart takımı ise evinde Norveç ekibi Viking'i 3-1 mağlup etti.

Stuttgart'ın Bosna Hersekli futbolcusu Ermedin Demirovic'in "hat-trick" yaparak yıldızlaştığı karşılaşmada Viking'in golü ise Zlatko Tripic'ten geldi.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)