Samsun'da husumetlisini vurdu
Atakum ilçesinde M.E.Ö., husumetli olduğu C.Z.’yi tabancayla yaraladı. Yakalanan şüpheli, ailesine küfür ve hakaret ettiği için C.Z.’yi vurduğunu söyledi.
Samsun Atakum'da husumetliler arasında kan döküldü.
Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi’nde, aralarında husumet bulunan C.Z. ve M.E.Ö., sokakta buluştu.
YÜRÜKEN ATEŞ ETTİ
Yürüdükleri sırada M.E.Ö., bir anda C.Z.'ye yumruk atıp, belindeki tabancayı çıkararak 3 el ateş etti.
İki kurşun ile her iki bacağından yaralanan C.Z., yere yığıldı.
VURUP KAÇTI
C.Z., H.E.P.'nin kullandığı otomobille kaçtı.
İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastanede tedaviye alındı.

"AİLEME KÜFRETTİ"
Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüphelileri kısa sürede yakaladı. M.E.Ö. ifadesinde, "Anneme ve babama küfürler, bana hakaretler etti. Bana konum attı ve istediği yere gittim. Küfürlerin ses kayıtları da mevcuttur. Olay bu sebeple meydana gelmiştir." dedi.
