Samsun'da yol verme tartışmasında dehşet saçan 2 şüpheli tutuklandı

Canik ilçesinde trafikte yaşanan yol verme tartışmasında bir kişiyi darbedip kurusıkı tabancayla tehdit ettikleri iddia edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ensonhaber / İHA
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Samsun'un Canik ilçesinde motosikletle seyir halinde bulunan 35 yaşındaki S.Ç. ile motosiklette yolcu olarak bulunan 32 yaşındaki C.M., otomobiliyle seyir halinde olan 31 yaşındaki R.K.'nin yanlarından hızlı geçtiği gerekçesiyle aracın peşine düştü.

Bir süre sonra otomobil sürücüsünün yanına giden şüpheliler, aracını park edip telefonla konuşan R.K. ile tartışmayı burada da sürdürdü.

ÖNCE DARBEDİP, SONRA TEHDİT ETTİLER

Çıkan tartışmada R.K.'yi darbeden şüphelilerin, ardından kurusıkı tabanca çekerek tehditte bulunduğu öne sürüldü.

Olayın ardından Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma sonucu S.Ç. ve C.M. yakalanarak gözaltına alındı.

2 ŞÜPHELİ ÇIKARILDIĞI MAHKEMEDE TUTUKLANDI

2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)