Samsung Galaxy M20 kamera performansı
ensonhaber.com

Samsung, geçtiğimiz günlerde giriş seviyesi Galaxy M serisine ait Galaxy M10 ve Galaxy M20 adında iki yeni akıllı telefonunu tanıttı. Bu telefonlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki haberimize göz atabilirsiniz.

İlgili içerik : [ Samsung Galaxy M10 ve Galaxy M20 tanıtıldı ]

Bu telefonlardan Samsung Galaxy M20'ye baktığımızda, 13 MP f/1.9 diyafram + 5 MP f/2.2 diyaframlı ultra geniş açı özelliğine sahip çift arka kamera ile geldiğini görüyoruz. Telefonun ön tarafında ise f / 2.2 diyafram açıklığına sahip 8 megapiksel kamera bulunuyor.

samsung

DİĞER KAMERA ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy M20'nin diğer kamera özelliklerine baktığımızda ISO, deklanşör hızını, netlemeyi, beyaz dengesini ve pozlamayı manuel olarak ayarlamak için manuel modu ve Panorama, Pro ve Güzellik adında birkaç tane daha modu bulunuyor. Aynı zamanda fotoğraflara çıkartmalar eklemenizi sağlayan AR etiketleri de mevcut.

Görüntü kalitesine baktığımızda, gün ışığı çekimlerinde iyi bir performans gösterdiğini söyleyebiliriz ve kameranın yakaladığı ayrıntı gerçekten iyi. Telefon, iyi bir dinamik aralık ve ayrıntıya sahip fotoğraflar oluşturabiliyor. Otomatik odak hızları iyi olan telefonun makro çekimleri de oldukça başarılı.

Giriş seviyesi bir akıllı telefona göre iyi diyebileceğimiz kamera özelliklerine sahip Samsung Galaxy M20 ile çekilen fotoğraflara göz atalım:

samsung galaxy m20

samsung galaxy m20

samsung galaxy m20

samsung galaxy m20

samsung galaxy m20

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji

Günün önemli gelişmeleri VİDEO