Samsung, katlanabilir telefonu Galaxy Fold'u tanıttı
ensonhaber.com

Samsung, dün gece düzenlediği bir etkinlikte aylardır konuşulan Galaxy Fold isimli ilk katlanabilir telefonunu tanıttı. Gelin hep beraber Galaxy Fold'un özelliklerine ve görüntülerine göz atalım.

samsung

TASARIM VE EKRAN

Kapalı hali 1960X840 çözünürlüğünde ve 21:9 orana sahip 4,6 inçlik büyüklükte olan Galaxy Fold, tek elinizle rahatlıkla kullanabileceğiniz şekilde tasarlandı. Telefon açıldığında ise 2152x1536 çözünürlüğüne sahip 7,3 inçlik bir büyüklüğe erişiyor.

Telefonun katlanabilmesini sağlayan menteşe, çok sayıda dişlilerden oluşuyor ve binlerce katlanmaya dayanacak şekilde tasarlandı.

samsung

DONANIM VE KAMERA ÖZELLİKLERİ

Galaxy Fold, son teknoloji Qualcomm Snapdragon 855 işlemcisinden güç alıyor. 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı bulunan katlanabilir telefonda, 4380 mAh kapasiteli ikiye bölünmüş bir batarya bulunuyor.

16 MP + 12 MP + 12 MP çözünürlüklerine sahip 3 arka kamerası bulunan telefonun ön kısmında ise iki adet 10 megapiksellik kamera bulunuyor.

samsung

FİYAT VE ÇIKIŞ TARİHİ

Samsung'un ilk katlanabilir telefonu Galaxy Fold, 26 Nisan'da satışa çıkacak. Telefonun satış fiyatı ise 1.920 dolar olarak belirlendi. Öncelikle sadece ABD'de satışa çıkacak olan Galaxy Fold'a sadece AT&T ve T-Mobile müşterileri sahip olabilecek.

samsung

samsung

samsung

samsung