Selçuk İnan, Olcan Adın ve Umut Bulut yeniden buluştu

Kocaelispor'da Selçuk İnan'ın teknik ekibine Umut Bulut da katıldı. Umut Bulut, futbolculuk döneminde aynı formayı giydiği Selçuk İnan ve Olcan Adın'la yıllar sonra Kocaelispor'da buluşurken üç eski Galatasaraylı ismin birlikte çıkacağı ilk maçın sarı-kırmızılılara karşı olması ise dikkat çekti.

Ensonhaber Ensonhaber
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray'a konuk olacak Kocaelispor'da teknik heyete yeni bir isim katıldı.

Umut Bulut, Teknik Direktör Selçuk İnan'ın ekibinde göreve başladı.

43 yaşındaki eski milli futbolcu, Körfez Brunga Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda teknik ekiple birlikte sahaya çıktı.

YILLAR SONRA KOCAELİSPOR'DA BULUŞTULAR

Umut Bulut'un göreve başlamasıyla birlikte Selçuk İnan, Olcan Adın ve Umut Bulut'un yolları bu kez Kocaelispor'da kesişti.

Selçuk İnan'ın teknik ekibinde Olcan Adın da yardımcı antrenör olarak görev yapıyor.

Futbolculuk döneminde çeşitli takımlarda yolları kesişen üç isim, artık Kocaelispor'un başarısı için birlikte çalışacak.

Üç ismin Kocaelispor'da buluşmasını daha da dikkat çekici hale getiren ise ilk karşılaşmanın rakibi oldu.

SIRADAKİ RAKİP GALATASARAY

Selçuk İnan, Olcan Adın ve Umut Bulut'un üçü de futbolculuk dönemlerinde Galatasaray forması giydi.

Umut Bulut'un teknik ekibe katılmasının hemen ardından Kocaelispor, 13 Eylül Pazar günü saat 20.00'de RAMS Park'ta Galatasaray'a konuk olacak.

Böylece yıllar sonra Kocaelispor çatısı altında yeniden bir araya gelen üç eski Galatasaraylı, yeni görevlerindeki ilk sınavlarından birini eski takımlarına karşı verecek.