Süs kurdelelerini söküp salıncak yaptı
DHA

Olay, geçtiğimiz günlerde Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir beyaz eşya mağazası önünde meydana geldi. Mağaza çalışanı Cihan Gül, iş yerine geldiğinde süs olarak mağazanın ön cephesine asılan kurdelelerin, yerinden söküldüğünü gördü. İlk etapta durumu önemsemeyen çalışan, kurdeleleri tekrar yerine bağladı. Aynı durum 4 kere daha yaşanınca Gül, kamera kayıtlarını incelemeye karar verdi. Yaşanan olaya öfkelenen çalışanlar, kamera kayıtlarını izleyince hiç beklemedikleri bir görüntüyle karşılaştı.

Mağazanın süs kurdelelerini salıncak yapan genç İZLE

KURDELELER SALINCAK OLDU

Mağaza çalışanları, kamera kayıtlarını izleyince büyük şaşkınlık yaşadı. Görüntülerde mağaza önüne gelen bir çocuğun, bu kurdeleleri bağlı olduğu yerden söktüğü ve daha sonra salıncak yapıp sallandığını görülüyor. Dakikalarca devam eden çocuğun bu oyunu, bir süre sonra sona eriyor.

GÖRÜNTÜYÜ İZLEYİNCE KIZMADI

Yaşanan ilginç olayı anlatan mağaza çalışanı Cihan Gül, "2 ay içerisinde 3-4 kez oldu. Sabah geldik yine ipin koptuğunu gördük. Kamera kayıtlarına baktık. Gece saatlerinde bir arkadaş kopartıyor, salıncak yapıyor. Araçların geldiği yöne doğru sallanıyor. İlk etapta kızdık, sonradan güldük. Yaklaşık 10 dakika sallanıyor. Geçen arabalarda ikaz ediyor ama çocuk sonuçta, dinlemiyor. Fazla park yok, çocuklar gidemiyor ondan dolayı yaptığını düşünüyorum." diye konuştu.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)