TBMM binasına 15 Temmuz şehitleri, Türk Bayrağı ile yansıtıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) duvarına Türk Bayrağı ile 15 Temmuz şehitleri yansıtıldı.

Ensonhaber / AA
TBMM binasına 15 Temmuz şehitleri, Türk Bayrağı ile yansıtıldı
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin üzerinden 10 yıl geçti.

Devletin kurumlarına sızarak anayasal düzeni hedef alan terör örgütünün kalkışması, milletin direnişiyle başarısızlığa uğratıldı.

Türk milleti, o gece meydanlarda gösterdiği kararlı duruşla darbe girişimine geçit vermedi.

Milletin iradesini hedef alan hain kalkışmada 251 kişi şehit olurken, 2 bin 703 vatandaş yaralanarak gazi oldu.

Kahraman şehitlerimiz ile fedakârlıklarıyla destan yazan 2 bin 703 gazi, aradan geçen 10 yıla rağmen minnet ve rahmetle anılıyor.

TBMM BİNASINA TÜRK BAYRAĞI VE ŞEHİTLERİN FOTOĞRAFI YANSITILDI

Bu kapsamda düzenlenen anma programı kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) duvarına Türk Bayrağı ile 15 Temmuz şehitleri yansıtıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)