Tekirdağ'da yasak aşk iddiası: Kadın kıyafeti giydirip şantaj yaptılar

Kapaklı ilçesinde arkadaşının eşiyle ilişkisi olduğu iddia edilen şahsa kadın kıyafetleri giydiren ve bu görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşarak şantaj yapan 6 şüpheli gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Ensonhaber / İHA
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi Pınarça Mahallesi İkizgöl mevkiinde bulunan ormanlık alanda, tüyler ürperten bir olay meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Kapaklı'da yakın arkadaşının eşiyle ilişkisi olan Ö.A. isimli şahıs, arkadaşının durumu öğrenmesi sonucu şantaj yapılarak ormana götürüldü.

KADIN KIYAFETİ GİYDİRDİLER 

Ormanda kadın kıyafetleri giydirilen şahıs, video ile kaydedilerek özür dilettirildi.

Bu görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili titiz bir çalışma başlattı.

6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan çalışma sonucunda olayla ilgili olduğu tespit edilen Ö.C., B.E., İ.K, E.Ö., D.Y. ve E.S., jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLANDILAR 

Yapılan işlemlerin ardından gözaltına alınan şahıslar, Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Ardından 5 Ağustos Çarşamba günü Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edilen şahıslar tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)