Apple, iPhone'lar için iOS 14.0.1 güncellemesini yayınladı: İşte giderilen hatalar
ensonhaber.com

Apple'ın 22 Haziran'da düzenlediği geliştiriciler konferansında tanıtılan iOS 14, geçtiğimiz günlerde desteklenen iPhone modelleri için yayınlanmıştı. Ancak yeni güncellemenin ilk sürümü, her zaman olduğu gibi bazı sorunları da beraberinde getirdi.

Yeni sürüm ile birlikte, özellikle varsayılan uygulama seçiminde meydana gelen bazı sorunlar kullanıcıların tepkisini çekmişti.

Örneğin bazı kullanıcılar, Chrome'un varsayılan tarayıcı olarak seçilemediğini belirtirken, bazı kullanıcılar ise iPhone'lar kapatılıp açıldığında varsayılan uygulama ayarlarının sıfırlandığını dile getirmişti.

İOS 14

iOS 14.0.1 YAYINLANDI VE SORUNLAR GİDERİLDİ

Apple, 185 MB boyutundaki iOS 14.0.1 güncellemesini kullanıma sundu. Yeni güncelleme ile giderilen sorunlar şu şekilde:

iPhone’u yeniden başlattıktan sonra tarayıcı ve e-posta ayarlarının sıfırlanması sorunu giderildi. iPhone’un Wi-Fi ağına bağlanmasını engelleyen bir sorun düzeltildi. Bazı e-posta sağlayıcılarından atılan e-postaların gönderilmeme sorun düzeltildi. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ta kamera ön izlemesinde yaşanan bir sorun düzeltildi. News araç takımında görüntüleri engelleyen bir sorun düzeltildi.

iOS 14.0.1 ALAN iPHONE MODELLERİ

iPhone SE (2020) iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone X iPhone 8 iPhone 8 Plus iPhone 7 iPhone 7 Plus iPhone 6s iPhone 6s Plus iPhone SE (2016) iPod touch (7’nci nesil)

iOS 14.0.1 NASIL YÜKLENİR?

Güncelleme telefonunuza ulaştığında gelen bildirime tıklayarak veya Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu izleyerek iOS 14.0.1 güncellemesini yükleyebilirsiniz.

Instagram: @eshteknoloji

Apple, iPhone'lar için iOS 14.0.1 güncellemesini yayınladı: İşte giderilen hatalarApple, iPhone'lar için iOS 14.0.1 güncellemesini yayınladı: İşte giderilen hatalar

Apple, iPhone'lar için iOS 14.0.1 güncellemesini yayınladı: İşte giderilen hatalar