Apple'ın abonelik servisi Apple One bugün hizmete giriyor
ensonhaber.com

Son zamanlarda büyük teknoloji şirketleri, kendi abonelik servislerini hayata geçirerek bu akıma uyum sağladı. Örneğin ABD'li teknoloji devi Apple, kullanıcılarına sunduğu Apple Arcade, Apple TV+, Apple News+ ve Apple Music gibi servislerle popüler olmayı başardı.

Şirket, geçtiğimiz eylül ayında tüm bu servisleri tek çatı altında toplayan "Apple One" abonelik paketini duyurmuştu. Apple CEO'su Tim Cook, söz konusu hizmetin 30 Ekim'de başlayacağını açıkladı.

apple-one

APPLE ONE NELER SUNACAK?

Apple One paketinde "Başlangıç", "Aile" ve "Premiere" olmak üzere 3 farklı abonelik planı bulunuyor.

Apple One başlangıç paketi, aylık 14.95 dolarlık bir abonelik ücretine sahip. Bu paketi alan kullanıcılar; Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade ve 50 GB iCloud depolamasına sahip olacak.

Apple One aile paketinin aylık abonelik ücreti ise 19.95 dolar olarak açıklandı. Başlangıç paketindeki bütün hizmetleri kapsayan aile planı, aynı ailedeki bireylerin tek bir paket kullanmasına olanak tanıyacak. Ayrıca bu pakette kullanıcılar, 50 değil 200GB iCloud depolama alanına sahip olabilecek.

Apple One Premiere planı ise en üst paket olarak karşımıza çıkıyor. Aylık 29.95 dolarlık bir abonelik ücretine sahip bu paket; başlangıç ve aile planlarının yanı sıra tam 2TB'lık iCloud depolama alanı sunuyor.

Ayrıca kullanıcılar, en üst seviye Apple One paketi ile Apple News+ ve yeni duyurulan Apple Fitness+ hizmetlerine de erişebiliyor.

apple one

Apple One paketlerinin Türkiye fiyatları hakkında ise şimdilik herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Instagram: @eshteknoloji

Apple'ın abonelik servisi Apple One bugün hizmete giriyorApple'ın abonelik servisi Apple One bugün hizmete giriyor

Apple'ın abonelik servisi Apple One bugün hizmete giriyor

Apple'ın abonelik servisi Apple One bugün hizmete giriyor

Apple'ın abonelik servisi Apple One bugün hizmete giriyorApple'ın abonelik servisi Apple One bugün hizmete giriyorApple'ın abonelik servisi Apple One bugün hizmete giriyorApple'ın abonelik servisi Apple One bugün hizmete giriyorApple'ın abonelik servisi Apple One bugün hizmete giriyor